Follow us

Tried & tested | 8+1 best seller προϊόντα μακιγιάζ που κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ

Ανακαλύψαμε πού θα βρεις τα best seller καλλυντικά Nyx Professional σε υπέροχες τιμές.

MissBloom TEAM
mak

Αν το διαβάζεις αυτό ψάχνεσαι να ενταχτείς στην cult της Νyx. Ευτυχώς για σένα αυτό είναι πολύ εύκολο! Ξεκίνα με οποιοδήποτε από τα πιο καλύτερα προϊόντα της λίστας πιο κάτω που περιλαμβάνει κλασσικά του brand, προσωπικά αγαπημένα αλλά και ευπώλητα του μεγαλύτερου e-shop καλλυντικών της Ευρώπης που εμπορεύεται πέρα από make up και παλέτες σκιών, ό,τι χρειάζεσαι για την ομορφιά και το well being σου. Το καθένα κοστίζει έως ή λιγότερο από 20€ και έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα. Και δεν είναι αυτό υπέροχο για τη Nyx; Και ποιοτικά και οικονομικά! Αλλά και με σεβασμό στα ζώα αφού όλα το brand επενδύει στο cruelty free έως και εντελώς βίγκαν!

Και ήξερες ότι το όνομα είναι… ελληνικό; Ο ιδρυτής της, Toni Ko, την ονομάτισε από την θεά Νύχτα (Νυξ στα αρχαία ελληνικά) που συμβόλιζε την ομορφιά και τη δύναμη (φυσικά!).

Δες τα best seller καλλυντικά Nyx - Όλες οι τιμές είναι από το eshop Notino.gr.

Filler Instinct Plumping Lip Polish Let's Glaze 7,40€

Filler Instinct Plumping Lip Polish Let's Glaze 7,40€

Και gloss και filler και glitter! To εφαρμόζεις top coat πάνω στο κραγιόν σου για λάμψη και εφέ αλλά και μόνο του για ενυδάτωση και ζουμερά χείλη. Πρέπει να έχεις ένα σε κάθε τσάντα.

Epic Ink 12,43€

Epic Ink 12,43€

Απλά επικό όπως το λέει το όνομα. Τόσο πλούσιο χρώμα και η αντοχή του είναι τεράστια. Άψογη εφαρμογή χωρίς μουτζουρώματα χάρη στο φανταστικό βουρτσάκι του. Αδιάβροχο, δεν "τρέχει" ούτε μετά από ένα έντονο σέσιον στο γυμναστήριο.

Makeup Setting Spray Matte 9,70€

Makeup Setting Spray Matte 9,70€

Ένα Must! Ακόμα κι αν το έχεις λιπαρό πρόσωπο μετά την εφαρμογή αυτού του σταθεροποιητικού σπρέι με ματ φινίρισμα, το μέικ απ σου θα μείνει σταθερό και χωρίς καμία γυαλάδα όλη μέρα! Με Ευχάριστη και ελαφριά σύσταση. απλά βάψου, κλείσε τα μάτια, ψέκασε το πρόσωπό σου και όλη μέρα μην το ξανασκεφτείς.

Mineral Finishing Powder 9,90€

Mineral Finishing Powder 9,90€

Απλά τέλεια σε τέλεια τιμή. Δίνει στο δέρμα ένα ματ φινίρισμα και δεν "πετρώνει" με την ώρα. Μπορείς να την εφαρμόσεις και κάτω από τα μάτια με τεχνική baking μετά να βάλεις το κονσίλερ και θα παραμείνει απαλή ακόμα κι αν δεν έχει βάλει primer! 

Ultimate Brights Shadow Palette 17,40€

Ultimate Brights Shadow Palette 17,40€

Τόσο πολύχρωμη όσο καμιά άλλη αποτελείται από 16 επαγγελματικής ποιότητας και σύστασης σκιές σε μια "κασέτα" που μεταφέρεις άφοβα παντού. Τολμηρές, punchy αποχρώσεις που υπόσχεται φωτεινά έντονο μακιγιάζ για κάθε περίστασης.

Pro Foundation Palette 18,59€

Pro Foundation Palette 18,59€

Μικρή αλλά με μεγάλη ποσότητα προϊόντος. Ποικιλόμορφη και κατάλληλη για όλους τους τόνους του δέρματος. Και πολυλειτουργική! Δοκίμασέ την για contouring, σαν foundation, cream blush ή ακόμα εφάρμοσέ τη στα χείλη σαν βάση κραγιόν!

Color Correcting Concealer Palette 13,16€

Color Correcting Concealer Palette 13,16€

Προσωπικό αγαπημένο. Δεν το αλλάζω με τίποτα. Concealer για κάθε περίπτωση και κάθε τόνο. Κίτρινο για την κόκκινα στίγματα, μοβ για την κιτρινάδα, ανοικτό μπεζ και καμουφλάζ των ατελειών, πράσινο για την ερυθρότητα, ροζ για τους μαύρους κύκλους, βαθύ μπεζ για ατέλειες σκούρου δέρματος. Και με αυτήν την τιμή; Ποιος να μας πει τι!

High Definition Studio Photogenic Powder 10,30€

High Definition Studio Photogenic Powder 10,30€

Ένα θαύμα σε βαζάκι! Μη  φοβηθείς το άσπρο χρώμα της.Θα κρατήσει το δέρμα σου ματ όλη μέρα και το σταθεροποιήσει το foundation σου. Καλύπτει άψογα τις ατέλειες και δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα προϊόντος για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλό είναι να βάλεις μέσα ένα παφ αφού το ανοίξεις για να αποφύγεις να ξεφύγει η πούδρα από το βαζάκι αν ανοίξει ξαφνικά.

Ultimate Edit Petite Shadow Warm Neutrals 7,90€

Ultimate Edit Petite Shadow Warm Neutrals 7,90€

Τέσσερις ματ αποχρώσεις και δύο περλέ, μπορεί να φαίνεται μικρή στο μάτι αλλά θα σας σώσει. Χωράει σε κάθε τσάντα, backpack και βαλιτσούλα. Η σύσταση των χρωμάτων είναι ποιοτική και συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους. Και για καθημερινό, αν τις αραιώσετε με το πινέλο, αλλά και για πιο εορταστικό μακιγιάζ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ