Follow us

Crystal Eyes | Οι λάμψεις στο μακιγιάζ των ματιών μας δεν είναι μόνο για τις γιορτές

Και το επιβεβαιώνει και η Simone Rocha με το πρόσφατο ντεφιλέ της στη LFW AW '22.

Simone Rocha Splash News / Ideal Image

Crystal Eyes: Μια τάση μακιγιάζ που μάλλον ήρθε για να μείνει - και δεν είναι μόνο για τις γιορτές.

Ο λόγος για το glitter, τα κρύσταλλα, τα στρας, τα μικρά διαμαντάκια και κάθε λογής sparkly λεπτομέρειες στα μάτια που συμπληρώνουν το eye makeup look με έναν πολύ glam τρόπο. Μέχρι πρότινος, έκανε την εμφάνισή του κυρίως λίγο πριν τα Χριστούγεννα, μια διαχρονικά λαμπερή γιορτή, που οι περισσότερες γυναίκες θα προτιμήσουν το glitter και τη λάμψη στο μακιγιάζ ακόμα κι αν δεν το συνήθιζαν ποτέ.

Πώς ένα "βαρετό" χρώμα έγινε η πιο ενδιαφέρουσα πρόταση στα νύχια για το '22

Όλα αυτά μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν οι αναζητήσεις για το "Crystal Eye Trend" και τα "Crystal Eyes" στο google αλλά και στα social media εκτοξεύτηκαν και πέραν της γιορτινής περιόδου. Γεγονός που μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι οι λάμψεις με τη βοήθεια μικρών, πολύτιμων λίθων δεν είναι μόνο για εξαιρετικές περιστάσεις αλλά μπορούν να φορεθούν οποτεδήποτε μέσα στη χρονιά. Και φυσικά, αυτό επεκτάθηκε και στο μανικιούρ μας.

Rhinestone-embellished manicure | Μια τάση στα νύχια που ήρθε για να μείνει

Το παραπάνω συμπέρασμα φαίνεται να επιβεβαιώνει ο οίκος Simone Rocha με το AW '22 show του στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Πολύτιμοι λίθοι, κρύσταλλοι και στρας σε έντονα χρώματα (σμαραγδί, ρουμπινί, μαύρο, λευκό και ασημί) στόλισαν περιμετρικά τα μάτια των μοντέλων σαν αληθινά, πολύτιμα κοσμήματα, ενώ λεπτεπίλεπτα μαργαριτάρια ολοκλήρωσαν την εντυπωσιακή αυτή εικόνα. Φυσικά, το υπόλοιπο μακιγιάζ διατηρήθηκε πολύ διακριτικό, σχεδόν ανύπαρκτο, προκρίνοντας τη φυσική ομορφιά των κοριτσιών αλλά και τη νεανική τους φρεσκάδα και λάμψη.

Loading...
Loading...

Και επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, δες μερικές φωτογραφίες από το σόου του οίκου:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ