Ήβη Αδάμου | Τα "έξυπνα" χτενίσματα με τα οποία κρύβει τις bad hair days της

Η "βασίλισσα των hair accessories" καμουφλάρει με τους πιο ευφυείς τρόπους τις λιπαρές ρίζες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τα on stage hairstyles της Ήβης Αδάμου κερδίζουν πάντα μία θέση στα beauty moodboards μας. Ο αέρινος όγκος και οι bombshell μπούκλες της έχουν κάτι από Hollywood, που μας αρέσει πολύ.

Πώς χτενίζει όμως τα μαλλιά της στην καθημερινότητά της; Κάνοντας μια "βόλτα" στο προφίλ της στο Instagram, διαπιστώσαμε πως IRL διατηρεί ένα πιο low profile με τα casual χτενίσματα να είναι πρώτα στις προτιμήσεις της. Ανάμεσα στις φωτογραφίες της, βρήκαμε μάλιστα πολλά "έξυπνα" hairstyles, ιδανικά για τη δεύτερη ή ακόμα και την τρίτη μέρα μετά το λούσιμο, που καμουφλάρουν τη λιπαρότητα στις ρίζες και μειώνουν τo χρόνο της προετοιμασίας το πρωί στο μισό.

Δέσποινα Βανδή | Αυτό είναι το δροσερό άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Τα αγαπημένα καθημερινά χτενίσματα της Ήβης Αδάμου

Baseball caps for the win

Μπορεί τα baseball caps να αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής άνοιξης, ωστόσο εδώ και χρόνια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της Ήβης.

Τα συνδυάζει τόσο με athleisure σύνολα, όσο και με street style inspired outfits για να χαρίσει έναν cool αέρα στην εμφάνισή της, αλλά και να καμουφλάρει με τον πιο stylish τρόπο τη λιπαρότητα στις ρίζες των μαλλιών της.

Beanie baby

Τις πιο κρύες μέρες του χρόνου, τη βρίσκουμε να φορά τα αγαπημένα της πλεκτά σκουφάκια προκειμένου να προστατέψει τα μαλλιά της από τις χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και να γλιτώσει από το "βάσανο" του hairstyling.

Bucket hat, anyone?

Τα baseball caps δεν είναι τα μόνα καπέλα που αγαπά. Σε rotation έχει επίσης super trendy bucket hats, αλλά και κλασικά fedora hats.

The headband queen

Οι κορδέλες κάθε είδους έχουν επανέλθει τις τελευταίες σεζόν στο προσκήνιο με το fashion crowd να δείχνει με κάθε ευκαιρία την αγάπη του στην τάση. Η Ηβη τις επιλέγει συχνά για τις πιο casual εμφανίσεις της και μάλιστα σε τολμηρά funky prints.

Κάτια Ζυγούλη | Το αγαπημένο της άρωμα είναι κομψό και ταυτόχρονα εξαιρετικά αισθησιακό

Beautiful Braids

Ένα εξίσου αγαπημένο της χτένισμα για τη δεύτερη ή τρίτη μέρα μετά το λούσιμο είναι οι πλεξούδες κάθε είδους, που χαρίζουν μία boho διάθεση σε κάθε εμφάνιση.

When in doubt, do a messy bun

Τα buns αποτελούν την πιο safe επιλογή όταν θέλεις να καμουφλάρεις τις λιπαρές ρίζες ή απλά όταν δεν έχεις χρόνο (ή διάθεση) για να ισιώσεις τα μαλλιά σου.

Ακολούθησε το παράδειγμα της Ήβης και μάζεψε σφιχτά τα μαλλιά σου πίσω σε ένα sleek bun για ένα model off-duty look.

Για την πιο dressy εκδοχή του ίδιου χτενίσματος, μάζεψε τα μαλλιά σου ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού κι άφησε δύο ίσιες τούφες ελεύθερες να πλαισιώνουν το πρόσωπό σου.

Πολύ κομψή, τόσο για πρωινές, όσο και για βραδινές εμφανίσεις, μπορεί να δείχνει και η επιμελώς ατημέλητη εκδοχή του κλασικού top knot.

Like a Dior girl

Την άνοιξη και το καλοκαίρι λατρεύει να ολοκληρώνει τα outfits της δένοντας μία bandana στα μαλλία της, μία τάση που επανέφερε στο προσκήνιο ο οίκος Dior κι έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη από το fashion crowd του εξωτερικού.

Η skincare συμβουλή που πρέπει οπωσδήποτε να ακόυσει η Μαίρη Συνατσάκη (κι εσύ)