Follow us

Αδιάβροχη mascara | Το μυστικό των makeup artists στο LA για εύκολο ντεμακιγιάζ

Διάβασε

Το προϊόν που δεν λείπει ποτέ από το kit τους.

Beauty Istock Photo

Η αδιάβροχη mascara είναι ίσως το καλύτερο προϊόν μακιγιάζ στη συλλογή κάθε γυναίκας, αφού αντιστέκεται ακόμα και στη μεγαλύτερη ερωτική απογοήτευση και την πιο δακρύβρεχτη ρομαντική κομεντί. Είναι ο star του νεσεσέρ... μέχρι να έρθει η ώρα του ντεμακιγιάζ. Τότε γίνεται ο χειρότερος εφιάλτης.

Κι όμως οι κορυφαίοι makeup artists στο Los Angeles έχουν βρει έναν εύκολο τρόπο να την απομακρύνουν και μάλιστα χρησιμοποιώντας ένα μόνο προϊόν.

Το δοκιμάσαμε | Το viral προϊόν με υαλουρονικό οξύ, που όντως αξίζει να αγοράσεις

Το προϊόν ντεμακιγιάζ που δεν λείπει ποτέ από το kit τους

Το It's a Wrap! Waterproof Makeup Remover της Smashbox είναι ένα από εκείνα τα προϊόντα ντεμακιγιάζ, που εμπιστεύονται πολλοί από τους διασημότερους makeup artists -ακριβώς επειδή λειτουργεί.

Αδιάβροχη mascara | Το μυστικό των makeup artists στο LA για εύκολο ντεμακιγιάζ

Αφαιρεί ακόμα και τα πιο ανθεκτικά και αδιάβροχα προϊόντα από τις βλεφαρίδες, τα μάτια και τα χείλη, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, ενώ αφήνει την επιδερμίδα απαλή, καθαρή και αναζωογονημένη, έτοιμη να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης.

To must-have mist με βιταμίνη C για λαμπερή επιδερμίδα που δεν χρειάζεται φίλτρα

Missbloom's Tip

Για να αφαιρέσεις εύκολα την αδιάβροχη mascara, βύθισε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ στο It's a Wrap! Waterproof Makeup Remover και στη συνέχεια ακούμπησέ τον στο μάτι. Άφησέ τον εκεί για ένα λεπτό, έτσι ώστε να έχει το χρόνο να διασπάσει το μακιγιάζ. Στη συνέχεια, απομάκρυνέ τον με απαλές κινήσεις, "σκουπίζοντας" την περιοχή.

Με αυτόν τον τρόπο το ντεμακιγιάζ γίνεται πολύ πιο εύκολο, ενώ παράλληλα δεν ρισκάρεις να εμφανίσεις ερεθισμούς, λεπτές γραμμές και ρυτίδες κάνοντας "βίαιες" κινήσεις στην προσπάθειά σου να απομακρύνεις κάθε ίχνος μακιγιάζ.

Τα κραγιόν που συνδυάζουν μεγάλη διάρκεια χρώματος και άνεση στα χείλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ