Follow us

Ποιος φοβάται τις κηλίδες; Όχι εγώ!

Ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες για τις δυσχρωμίες που προτείνει η σύγχρονη αισθητική ιατρική θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τις σκουρόχρωμες κηλίδες που "κλέβουν" τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σου στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

MissBloom TEAM
PRO

Παραδοσιακά ξέραμε ότι οι σκούρες κηλίδες σχηματίζονταν στην επιφάνεια των ανοιχτόχρωμων, κυρίως και των ώριμων δερμάτων. Όμως, αν κρίνουμε από την ολοένα μεγαλύτερη εκδήλωση ενδιαφέροντος για δραστικές λύσεις, οι σκουρόχρωμοι λεκέδες έχουν γίνει πια η νούμερο 1 ανησυχία των γυναικών ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον τύπο της επιδερμίδας τους.Καθόλου τυχαία αφού, μόλις αυτές οι "σκιές" εμφανιστούν, η επιδερμίδα χάνει τη φωτεινότητα και τη φρεσκάδα της, δείχνει θαμπή, χλομή, άτονη και …γερασμένη.

Πώς μπορείς να απαλλαγείς από τις ενοχλητικές κηλίδες

Στο διεθνές κέντρο πλαστικής χειρουργικής & αισθητικής ιατρικής SYMMETRIA, βραβευμένο για τις υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς που παρέχει, μια σειρά από εξειδικευμένες, επιστημονικές θεραπείες, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα Sanitized Protocols, αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις δυσχρωμίες, επαναφέρουν τη φωτεινότητα και βελτιώνουν άμεσα την όψη στο δέρμα.

Picolaser: Ταχεία δράση, ακρίβεια και ασφάλεια

Ποιος φοβάται τις κηλίδες; Όχι εγώ!

Τι είναι: Μία νέα γενιά λέιζερ αισθητικής ιατρικής που αφαιρεί μελαγχρώσεις του δέρματος και μελάνια τατουάζ γρήγορα, πιο ανώδυνα και με ταχύτερο χρόνο επούλωσης/ανάρρωσης.

Πώς λειτουργεί: Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά λέιζερ που βασίζονται στη θερμότητα, το Picolaser έχει βραχύ εύρος παλμού που διασφαλίζει στοχευμένη δράση-κατά συνέπεια μικρότερη βλάβη στους περιβάλλοντες ιστούς άρα και μικρότερο χρόνο επούλωσης ανάμεσα στις συνεδρίες-, με μεγάλη ταχύτητα (σε τρισεκατομμυριοστά του δευτερολέπτου), σταθερότητα και απόλυτη ακρίβεια.

Κάνει για μένα; Το Picolaser αφαιρεί εύκολα, γρήγορα και χωρίς έντονη ενόχληση σκούρες κηλίδες από τον ήλιο, ουλές ακμής, μελαγχρωματικές βλάβες εξαιτίας ορμονικών διακυμάνσεων όπως και τατουάζ οποιουδήποτε χρώματος.

Κόστος θεραπείας: Οι τιμές ξεκινούν από 50-100 ευρώ.

Nd: Yag Laser με πολλαπλή δράση

LIII

Πώς λειτουργεί: Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του μηχανήματος με τρεις ακίδες για ακριβέστερους και πιο εύκολους χειρισμούς και την υψηλής ισχύος δέσμη λέιζερ που εκπέμπει δρα κατευθείαν στην περιοχή-στόχο του δέρματος.

Κάνει για μένα; Το super laser προσφέρει άμεση αναζωογόνηση, εξάλειψη των μελαγχρωματικών βλαβών- κηλίδες, μέλασμα, συρρίκνωση των πόρων, λεύκανση, σύσφιξη και θεαματική βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.

Κόστος θεραπείας: Οι τιμές ξεκινούν από 238 ευρώ.

Οξέα φρούτων: Εσύ διαλέγεις την ένταση

LIII

Κλασική μέθοδος για να διορθώσεις εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα το χρωματικό τόνο και να αποκαταστήσεις τη φυσική λάμψη στην επιδερμίδα σου.

AHA Peeling - ήπια δράση

Τι είναι: Θεραπεία που συνδυάζει ειδικά επιλεγμένα δραστικά προϊόντα και ενζυμικό πήλινγκ για άμεση δράση κατά των βλαβών της φωτογήρανσης.

Τι προσφέρει: Άμεση αναζωογόνηση του δέρματος, ορατή μείωση των δυσχρωμιών και λείανση των λεπτών γραμμών. Στο τέλος της θεραπείας εφαρμόζεται μία αναζωογονητική μάσκα για σύσφιξη και λάμψη.

Τι χρειάζεται να ξέρεις: Η θεραπεία μπορεί να επαναλαμβάνεται ακόμα και κάθε εβδομάδα. Συστήνεται σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας και τύπου δέρματος.

TCA Peeling- χημικό πήλινγκ

Τι είναι: Εξατομικευμένη θεραπεία που βασίζεται στην ισχυρή δράση του τριχλωροακετικού οξέος κατά της φωτογήρανσης. Με βάση τις ανάγκες κάθε δέρματος ο γιατρός διαλέγει την κατάλληλη συγκέντρωση που εφαρμόζει για λίγα λεπτά με τελικό στόχο να προκαλέσει ελεγχόμενο χημικό έγκαυμα.

Τι προσφέρει: Φτάνει μέχρι το χόριο και γι’ αυτό βελτιώνει εντυπωσιακά την εικόνα και υφή του δέρματος, λειαίνει εξαιρετικά τις λεπτές γραμμές και τις επιφανειακές ρυτίδες και επαναφέρει τη φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Τι χρειάζεται να ξέρεις: Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Πρόκειται για μία σχετικά επώδυνη διαδικασία που ανάλογα με τη συγκέντρωση του διαλύματος, τον αριθμό των επαλείψεων και το χρόνο εφαρμογής μπορεί να αποδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα στη μείωση των δυσχρωμιών και των ουλών από ακμή. Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα συνδυάζεται με λέιζερ. Δεν συστήνεται σε περιπτώσεις τοπικής ή γενικευμένης φλεγμονής, λήψης φαρμάκων που προκαλούν φωτοευαισθησία (ρετινοειδή, σουλφοναμίδες, κ.α.), εγκυμοσύνης, ανοσοκαταστολής και καρκίνου του δέρματος.

Κόστος θεραπείας: Οι τιμές ξεκινούν από 70 ευρώ.

Μετά τη θεραπεία

Η επιδερμίδα έχει ανάγκη από συστηματική ανανέωση, αναδόμηση και προστασία που προσφέρουν εξειδικευμένα καλλυντικά για να διατηρήσει τα ευεργετικά αποτελέσματα, να προλάβει και να αποτρέψει την εμφάνιση νέων κηλίδων.

LOOO

Dr.Age, Facial Micro Peel - για ήπια απολέπιση.

Χάρη σε ένα δραστικό κοκτέιλ από 3 άλφα-υδροξυοξέα [ΑΗΑ] απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια, λειαίνει και επαναφέρει τη φυσική λάμψη στην επιδερμίδα.

POOOO

Dr. Age, Intervention BB Face Cream - κάλυψη και προστασία.

Κρέμα BB για καθημερινή εντατική ενυδάτωση, ενδυνάμωση του φραγμού, αντιοξειδωτική προστασία και κάλυψη των ατελειών.

LOO

Pure Retin Oil της Akademikliniken επανορθωτική και αναζωογονητική δράση.

Βιταμίνη Α- ρετινόλη- και εκχύλισμα γλυκόριζας για τόνωση του κυτταρικού μεταβολισμού, διόρθωση των σημαδιών φωτογήρανσης και βελτίωση της υφής του δέρματος.

Ευχαριστούμε το κέντρο SYMMETRIA για τις πληροφορίες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ