Follow us

Λατρεύεις το winged liner της Adele; Αυτά είναι τα μικρά beauty tips που θα σε βοηθήσουν να το αντιγράψεις

Όλα τα βήματα αλλά και τα προϊόντα που θα χρειαστείς για το retro winged liner που αποτελεί διαχρονικά μεγάλη τάση στο μακιγιάζ.

adele Splash News / Ideal Image

Λίγες celebrities είναι εκείνες που είναι εύκολα αναγνωρίσιμες από το beauty look τους: H JLo διακρίνεται για τη λαμπερή, αλαβάστρινη επιδερμίδα της αλλά και το nudish brown makeup look της, το signature ponytail της Ariana Grande αντιγράφεται καθημερινά από εκατομμύρια fans της ενώ τα κατάμαυρα, ίσια και glossy μαλλιά της Cher αποτελούν διαχρονικά αντικείμενο θαυμασμού. Στις παραπάνω κυρίες έρχεται να προστεθεί και η Adele και το iconic winged liner που τη χαρακτηρίζει απόλυτα από το ξεκίνημα της καριέρας της πίσω στο 2007.

Εκτός από την υπέροχη φωνή, που της έχει χαρίσει εκατοντάδες Grammy βραβεία, η 33χρονη τραγουδίστρια είναι γνωστή και για το retro 60s liner και τις "κουκλίστικες" βλεφαρίδες της, που θα λέγαμε ότι έχει μετατρέψει σε trademark της. Όσο κι αν αλλάζουν η μόδα και τα makeup trends, εκείνη παραμένει πιστή στο συγκεκριμένο liner look, με το πάχος και τη γωνία της γραμμής να αλλάζουν ανάλογα με τις διαθέσεις της. Και αν κρίνουμε από το πόσο πολύ αναδεικνύει το αμυγδαλωτό σχήμα των ματιών της, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί είναι το αγαπημένο της. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι καμία δεν το κάνει καλύτερα από την Adele και είμαι εγώ εδώ για να σου δείξω πώς μπορείς να το αντιγράψεις κι εσύ με την ίδια επιτυχία.

Adele's Ιnspiring Look:

Loading...
Loading...

How-to: Όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς αλλά και τα μικρά beauty tips που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις το look της Adele

Για αρχή, προτείνω να εφαρμόσεις ένα eye primer για να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ που θα ακολουθήσει αλλά και να αποτρέψεις τυχόν αλλοίωσή του μετά από κάποιες ώρες. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα δε, το παραπάνω βήμα είναι παραπάνω από απαραίτητο. Αγαπημένη και δοκιμασμένη επιλογή είναι το Photo Finish Lid Primer της Smashbox.

Συνέχισε απλώνοντας μια μπεζ σκιά σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο που θα χαρίσει φωτεινότητα στην περιοχή των ματιών. Αν πρόκειται για πρωινό, καθημερινό μακιγιάζ προτείνω μια ματ σκιά ενώ αν είναι βραδινό, θα επέλεγα με το χέρι στην καρδιά μια πιο shimmery. Αγαπημένη ματ επιλογή είναι η Always On Cream Eye Shadow της Smashbox, μια κρεμώδης vegan και cruelty free σκιά, που είναι εμπλουτισμένη με primer (οπότε με τη χρήση της συνδυάζεις και το βήμα που προαναφέραμε). Κυκλοφορεί σε 15 αποχρώσεις - εσύ μπορείς να επιλέξεις είτε τη vanilla είτε τη suede.

Λατρεύεις το winged liner της Adele; Αυτά είναι τα μικρά beauty tips που θα σε βοηθήσουν να το αντιγράψεις

Αν τώρα προτιμάς ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στα μάτια, προτείνω ανεπιφύλακτα τη Luxe Eyeshadow της Bobbi Brown, μια πολυδιάστατη σκιά ματιών που έχει σχεδιαστεί για να δίνει στα μάτια μέγιστη απόδοση χρώματος. Κυκλοφορεί σε 6 σούπερ κολακευτικές αποχρώσεις ενώ το εφέ που χαρίζει στα βλέφαρα είναι ανεπανάληπτο. Εγώ έχω ήδη αγαπήσει τις Gilded Rose και Opalescent αποχρώσεις που έχουν μια μεταλλική ροζ και παλ σαμπανί απόδοση αντίστοιχα. Μπορουν να φορεθούν ακόμα και μόνες τους, ενώ αν θες μεγαλύτερη ένταση στα μάτια μπορείς να τη συνδυάσεις με τη Sun Dip που έχει ένα σκούρο bronzed αποτέλεσμα.

eyes

Και πάμε στο πιο σημαντικό προϊόν του winged liner look, που δεν είναι άλλο από το eyeliner. Εξυπακούεται ότι θα χρειαστείς ένα εύχρηστο eyeliner που θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις τη γραμμή στο άνω βλέφαρο, ιδίως αν δεν είσαι ιδιαίτερα μυημένη. Αγαπημένη μου (by far) επιλογή είναι το Long-Wear Gel Eyeliner της Bobbi Brown, ένα προϊόν με μεγάλη διάρκεια που προσφέρει την ακρίβεια του liner και την ευκολία του gel. Το πλεονέκτημά του είναι ότι διαρκεί έως και 8 ώρες μιας και είναι αδιάβροχο, σταθερό και ανθεκτικό στην υγρασία. Επιπλέον, έχει έντονο χρώμα που διαρκεί όλη μέρα χωρίς να ξεθωριάζει - πράγμα ιδανικό αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα και τα βλέφαρά σου τείνουν να "ιδρώνουν" μετά από λίγη ώρα και το eyeliner να "τρέχει".

eyes

Beauty editor's tip: Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στην εφαρμογή του, θα έλεγα να εφοδιαστείς με ένα ειδικό Eyeliner Brush (δοκίμασε το Ultra Precise Eye Liner της Bobbi Brown) με το οποίο θα απλώσεις λίγο χρώμα στην παλάμη σου και θα το αφήσεις να στεγνώσει ελάχιστα λεπτά πριν το "δουλέψεις" στα μάτια σου. Έτσι, θα είναι πιο εύκολο να σχεδιάσεις τη γραμμή στο βλέφαρο χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθεί το χρώμα.

Κανένα makeup look δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο χωρίς μάσκαρα, σωστά; Γι᾽αυτό και πρέπει να δώσεις βάση στη μάσκαρα που θα επιλέξεις, αν θες να χαρίσεις ένταση, καμπυλότητα και μήκος στις βλεφαρίδες σου. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη λοιπόν για το συγκεκριμένο look από τη Smokey Eye Mascara της Bobbi Brown (δεν απορώ γιατί είναι και η best-seller του brand) που προσφέρει έντονο αποτέλεσμα και μακριές βλεφαρίδες. Στα συν ότι το βουρτσάκι που διαθέτει προσφέρει έντονο αποτέλεσμα και μακριές βλεφαρίδες από την ρίζα εως την άκρη ενώ το κωνικό σχήμα του διαχωρίζει τις μικρές και δύσκολες τρίχες.

Αν πάλι θες μακριές, πλούσιες και ανάλαφρες βλεφαρίδες που παραμένουν αναλλοίωτες έως και για 12 ώρες χωρίς τους ενοχλητικούς κόμπους, η Super Fan Mascara της Smashbox είναι για σένα.

eyes

Μην περιμένεις άλλο, τα παραπάνω προϊόντα θα γίνουν οι σύμμαχοί σου στο πιο σαγηνευτικό winged liner look.

Aνακάλυψε περισσότερα στα sites της Bobbi Brown (www.bobbibrown.gr) και της Smashbox (www.smashbox.gr) ενώ μπορείς να μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα στις Instagram σελίδες τους @bobbibrown και @smashboxcosmetics.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ