Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | Η αμφιλεγόμενη skincare συνήθειά της, που θα πρέπει να υιοθετήσεις κι εσύ

Η Ελεονώρα δεν πλένει ποτέ το πρόσωπό της το πρωί (και πολύ καλά κάνει).

Ελεονώρα Μελέτη MEGA

Τι να κάνει άραγε η Ελεονώρα Μελέτη και η επιδερμίδα της δείχνει πάντα τόσο λαμπερή; Πολύ λιγότερα, απ' όσα περιμέναμε. Επίτρεψέ μας να σου εξηγήσουμε...

Το super κολακευτικό κούρεμα που κάνουν τώρα όλες οι Ελληνίδες influencers

Η αμφιλεγόμενη skincare συνήθεια της Ελεονώρας Μελέτη

Συζητώντας στον αέρα της εκπομπής της για τη δήλωση της Cameron Diaz πως δεν πλένει ποτέ το πρόσωπό της, η Ελεονώρα έκανε μια αποκάλυψη για τη δική της skincare ρουτίνα, που εντυπωσίασε τους συνεργάτες της. Όπως είπε, ούτε εκείνη πλένει το πρόσωπό της το πρωί. Αντίθετα, ρίχνει λίγο νερό micellaire σε ένα βαμβάκι και απομακρύνει με αυτό τυχόν ρύπους από την επιδερμίδα της πριν εφαρμόσει τον ορό και την ενυδατική κρέμα της.

Το κραγιόν που φορούν τώρα όλα τα it girls

Γιατί θα πρέπει να ακολουθήσεις το παράδειγμά της

Αν και αυτή η skincare συνήθεια είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη, στην πραγματικότητα αξίζει να την αντιγράψεις... υπό όρους βέβαια. Αν έχεις κανονική ή ξηρή επιδερμίδα, μπορείς σαν την Ελεονώρα να μην πλύνεις το πρόσωπό σου το πρωί με κάποιο cleanser και να περιοριστείς στη χρήση λίγου νερού micellaire ή ακόμα και τρεχούμενου νερού. Αν το καλοσκεφτείς, αφού θα έχεις κάνει διπλό καθαρισμό το προηγούμενο βράδυ, ο μόνος λόγος για να πλύνεις το πρόσωπό σου είναι για να απομακρύνεις τη λιπαρότητα. Αν λοιπόν αυτή δεν είναι κάτι που σε απασχολεί, μπορείς να παραλείψεις τον καθαρισμό το πρωί.

Από την άλλη αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, καλό είναι να πλένεις κανονικά το πρόσωπό σου και το πρωί προκειμένου να απομακρύνεις τη λιπαρότητα και να προετοιμάσεις την επιδερμίδα σου για το μακιγιάζ, που θα ακολουθήσει.

Φλοράλ και άκρως θηλυκά | Αυτά είναι τα ωραιότερα αρώματα της φετινής άνοιξης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ