Follow us

Jennifer Lopez | Το ενυδατικό skincare προϊόν που τη "συγκίνησε"

Μοιράστηκε με τους followers της ποιο είναι εκείνο το μικρό μυστικό που ακολουθεί για μια σούπερ νεανική και φρέσκια επιδερμίδα στα 52 της.

Jennifer Lopez Splash News / Ideal Image

H Jennifer Lopez έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ποιο είναι το μυστικό της για την - ομολογουμένως - αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Ακολουθεί μια πολύ υγιεινή διατροφή με άφθονο νερό, κάνει γυμναστική τακτικά ενώ δεν κάθεται ποτέ στον ήλιο. Παράλληλα, τηρεί πιστά μια εντατική ρουτίνα περιποίησης ενώ τον τελευταίο χρόνο τα μόνα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι αυτά της δικής της σειράς, JLo Beauty.

Οι 5 χρυσοί κανόνες της Jennifer Lopez για αξεπέραστη λάμψη στην επιδερμίδα

Πριν λίγες ώρες επανήλθε με άλλο ένα skincare tip, μέσω ένος βίντεο που ανέβασε στο Ig profile της. Σε αυτό αναφέρεται στο πόσο κουρασμένη νιώθει, μιας και βρίσκεται για γύρισμα σε ένα μέρος πολύ μακριά απ᾽το σπίτι της, πράγμα που επηρεάζει φυσικά την επιδερμίδα της. Παρ᾽όλα αυτά, "ορκίζεται" σε ένα προϊόν, το οποίο εφαρμόζει καθημερινά και σχεδόν όλη μέρα στο πρόσωπό της, με στόχο να αναζωογονήσει το δέρμα της και να νιώσει όμορφη και φρέσκια.

Ο λόγος για το JLo Glow Serum, τον περιβόητο ορό της σειράς καλλυντικών της Λατίνας σταρ, που αποτελεί hero product για το skicnare brand. Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα και υποστήριξε με σθένος πόσο μεγάλη διαφορά διαπιστώνει στην επιδερμίδα της ύστερα από συνεχόμενη χρήση ενώ αποτελεί τη "secret sauce" της, ένα μυστικό συστατικό στοιχείο στη ρουτίνα μας θα λέγαμε εμείς, για μια αξεπέραστη λάμψη στο πρόσωπο. Τόσο πολύ είχε ενθουσιαστεί από τα αποτελέσματά του στο πρόσωπό της που δήλωσε "συγκινημένη" ενώ δεν κρατιόταν να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Άλλη μια φορά που η JLo υιοθέτησε το αγαπημένο χτένισμα της παιδικής μας ηλικίας με τον πιο σέξι τρόπο

Δες και το παρακάτω βίντεο:

Loading...

Η 5' skincare ρουτίνα της Jennifer Lopez για να δείχνει λαμπερή και φρέσκια μετά το γυμναστήριο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ