Μαρία Ναυπλιώτου | Το αγαπημένο της εξωτικό άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Αλλά και ένα μικρό μυστικό για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκεί πολύ περισσότερο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ
NDP

Και πώς να μην είναι εξωτικό ένα άρωμα που εμπνέεται από τη Ginza, την πιο κοσμοπολίτικη περιοχή της Ιαπωνίας και τόπο γέννησης της Shiseido, του αγαπημένου beauty brand της Μαρίας Ναυπλιώτου;

Δεν είναι να απορείς για τον λόγο για τον οποίο η γοητευτική ηθοποιός αγαπά τόσο πολύ το ομώνυμο άρωμα: Ένα φλοράλ μπουκέτο στην καρδιά του οποίου το γιασεμί αποκαλύπτει τις πιο πολυτελείς πτυχές του. Τα πέταλα της μανόλιας και της Ιαπωνικής ορχιδέας συμβάλλουν στο να δημιουργηθεί ένα δυνατό και απαλό συγχρόνως άρωμα, το άρωμα του ιερού Ιαπωνικού κυπαρισσιού. Θηλυκό, δυναμικό και, το δίχως άλλο, μοναδικό εκφράζει τη δυναμική γυναίκα μέσα από μια ιερή σύνθεση αντιθέσεων: λεπτότητα και ένταση, ευαισθησία και δύναμη, σύνεση και πάθος. Όπως ακριβώς δηλαδή έχουμε στο μυαλό μας τη Μαρία Ναυπλιώτου.

Κάτια Ζυγούλη | Το αγαπημένο της άρωμα είναι κομψό και ταυτόχρονα εξαιρετικά αισθησιακό

Η ίδια έχει δηλώσει ότι η μυρωδιά του Ginza την κάνει να αισθάνεται μοναδική ενώ αποπνέει μια φυσικότητα και μια κομψότητα που την χαρακτηρίζουν πλήρως.

Μάλιστα, το μαύρο ξίφος που διαπερνά το μπουκάλι, συμβολίζει την εσωτερική, απόκρυφη δύναμη κάθε γυναίκας, περνώντας έτσι ένα πολύ σημαντικό (και παραπάνω από απαραίτητο) μήνυμα στις μέρες μας.

Το συγκεκριμένο άρωμα δεν είναι ωστόσο το μόνο αγαπημένο της από το πολυτελές beauty brand. Όπως έχει εκμυστηρευτεί πολλές φορές σε διάφορες συνεντεύξεις της, εμπιστεύεται τη φροντίδα της επιδερμίδας της στα skincare προϊόντα της Shiseido, που της χαρίζουν ανεπανάληπτη λάμψη, ενυδάτωση και απαλότητα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του δέρματός της για σύσφιξη και αντιγήρανση.

Πιο αναλυτικά, ο αγαπημένος της ορός είναι ο διάσημος Ultimune που, όπως λέει χαρακτηριστικά, τής χαρίζει ενέργεια και δύναμη ενώ το άρωμά του την ηρεμεί και αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις της.

Όσο για την ενυδατική κρέμα στην οποία "ορκίζεται" τον χειμώνα, και ιδίως αυτές τις μέρες που το κρύο είναι σχεδόν πολικό, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για εκείνη από τη Vital Perfection Uplifting and Firming Cream του ίδιου brand, που χαρίζει ενισχυμένη ενυδάτωση και συμβάλει στη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και την εντατική θρέψη του δέρματος.

Τα δύο beauty προϊόντα που θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα στο (πολικό) κρύο

Extra tip:

Για να κάνεις το άρωμά σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, μπορείς να προμηθευτείς την αντίστοιχη body lotion του (ή ακόμα και το αντίστοιχο shower gel αν το επιθυμείς) και να την απλώνεις με απαλές κινήσεις μασάζ στο σώμα σου πριν ντυθείς και ψεκάσεις το άρωμά σου. Εν προκειμένω, λατρέψαμε τη Body Lotion Ginza σε ροζ μπουκάλι από τη Shiseido.

Αν τώρα δεν έχεις ή δεν θες να αγοράσεις το αντίστοιχο ενυδατικό προϊόν σώματος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε body lotion σου αρέσει, απλά προτείνουμε να ταιριάξεις τις μυρωδιές μεταξύ τους ώστε να αλληλοσυμπληρώνει η μία την άλλη.