Follow us

Το ανατρεπτικό αξεσουάρ μαλλιών που φορούν οι stars ακόμα και στο κόκκινο χαλί

H star που το φόρεσε πρόσφατα, ο λόγος που το αγαπούν όλες τόσο πολύ αλλά και πού μπορείς να το βρεις.

lily james Splash News / Ideal Image

Τους τελευταίους μήνες είναι γεγονός ότι, τόσο οι celebrities, όσο και οι απανταχού fashionistas και beauty addicts έχουν πάθει μια μικρή εμμονή με τα κλάμερ (ή αλλιώς claw clips), τα cool αξεσουάρ μαλλιών που έρχονται κατευθείαν από τα 90s και χαρίζουν μια cult νότα στο look μας.

Claw Clips ή κλάμερ | Δες πώς να συνδυάσεις το πιο cult & cool αξεσουάρ μαλλιών

Ποιος θα το περίμενε ότι το vintage πλέον αυτό αξεσουάρ θα γινόταν εν έτει 2022 ένα από τα πιο πολυφορεμένα και αγαπημένα hair accessories των πιο στιλάτων γυναικών του πλανήτη; Και μάλιστα, όχι μόνο στην καθημερινότητά τους και στις πιο χαλαρές εμφανίσεις τους, αλλά και στο κόκκινο χαλί.

Ναι καλά άκουσες, πρόσφατα εθεάθη μια αγαπημένη, πασίγνωστη ηθοποιός να το φοράει στο κόκκινο χαλί προκαλώντας φρενίτιδα στις fans της.

Ο λόγος για τη Lily James, τη δημοφιλή και υπερ-ταλαντούχα ηθοποιό που μάλιστα πρόσφατα ενσάρκωσε με τεράστια επιτυχία την Pamela Anderson, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε για το ποια είναι ποια χάρη στην πετυχημένη μεταμόρφωση που υπέστη.

H 32χρονη Βρετανίδα σταρ εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες στο glamorous Fashion and Film Party που διοργάνωσε η Βρετανική Vogue στο Λονδίνο και ήταν, όπως πάντα, μαγευτική. Συνδύασε άψογα το floral μίνι φόρεμα και τις πανύψηλες φυστικί μπότες της με ένα sleek up-do, που στερέωσε, με τι άλλο, με κλάμερ.

Τρία πανεύκολα χτενίσματα που θα αναβαθμίσουν το look σου και θα το κάνουν να δείχνει πιο "ακριβό"

Πιο αναλυτικά, η Halley Brisker, η celebrity hairstylist που επιμελήθηκε το χτένισμά της, είχε χτενίσει πολύ καλά τα μαλλιά της δημιουργώντας έναν polished, κομψό κότσο ψηλά στο κεφάλι της ενώ άφησε δύο τούφες να πλαισιώνουν δεξιά κι αριστερά το πρόσωπό της. Το σκούρο καφέ κλάμερ που ξεπρόβαλλε στην κορυφή είχε σχεδόν ίδιο χρώμα με τα μαλλιά της ενώ "προσγείωνε" με κάποιον τρόπο την πολύ σέξι εμφάνισή της, δίνοντας έναν cool αέρα στο όλο look.

Δες το look:

Loading...
Loading...

Αν ψάχνεις κι εσύ μανιωδώς να αποκτήσεις το πιο hot αξεσουάρ της σεζόν, τότε πρέπει να επισκεφτείς το Hey, Beauty! by Souzana, ένα site με αξεσουάρ μαλλιών αλλά και skincare tools της αγαπημένης beauty vlogger, Σουζάνας.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ