Follow us

Πιο κομψή από ποτέ η Βίκυ Καγιά | Το ολοκαίνουριο κούρεμα έδωσε άλλη πνοή στην εμφάνισή της

Η παρουσιάστρια και μοντέλο έκοψε τις πιο κολακευτικές αφέλειες, που δεν είναι άλλες από τις wispy bangs.

Vicky Kagia NDP Photo Agency

Η Βίκυ Καγιά είναι, ακόμα και μέχρι σήμερα, χαραγμένη στο μυαλό μας με τα χαρακτηριστικά μακριά ξανθά μαλλιά με τα οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό πριν μερικά χρόνια, όταν αποφάσισε να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου διέμενε μόνιμα. Κι ενώ το μοντέλο και παρουσιάστρια σπάνια έκανε δραματικές αλλαγές τόσο στο χρώμα όσο και στο μήκος των μαλλιών της, πριν λίγα χρόνια άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της στο πιο μοντέρνο κούρεμα όλων των εποχών: το καρέ.

Πρόκειται για ένα hairstyle που διατηρεί μέχρι και σήμερα σε διάφορες παραλλαγές, και που φαίνεται ότι δεν προτίθεται να εγκαταλείψει σύντομα. Παρ' όλα αυτά, το διανθίζει συχνά με διάφορα "έξυπνα" φρεσκαρίσματα (φιλάρισμα, αφέλειες). Όπως ακριβώς έκανε και πριν λίγες ώρες, που αποχωρίστηκε τις μακριές curtain bangs που είχε τους τελευταίους μήνες για χάρη ενός πολύ κλασικού fringe style.

Κάν'το όπως η Βίκυ Καγιά | Το "bun lift" hairstyle που θα σε κάνει να δείχνεις τουλάχιστον 10 χρόνια μικρότερη

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έκοψε wispy bangs, ένα πολύ γνωστό είδος αφελειών που όμως διαφέρει αρκετά από τις κλασικές αφέλειες (blunt bangs) που όλες γνωρίζουμε, στο εξής: Είναι πιο ανάλαφρες και δεν καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια του μετώπου, αλλά αφήνουν κάποια κενά χαρίζοντας ένα πιο ρομαντικό vibe. Φτάνουν συνήθως μέχρι τα φρύδια και είναι η φυσική εξέλιξη των curtain bangs.

Δες το look:

Loading...

Tip: Είναι ιδανική επιλογή αν θες να κόψεις αφέλειες όμως φοβάσαι για το αποτέλεσμα, καθώς εύκολα μπορείς να τις χτενίσεις στα πλαϊνά του προσώπου σου αν τελικά δεν σου αρέσουν.

Το (ιδανικό) μήκος μαλλιών που κάνει τη Cindy Crawford να δείχνει τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ