Φέρε την άνοιξη στη ζωή σου με 5 ολοκαίνουρια αρώματα που μόλις κυκλοφόρησαν

Κλασικά και αγαπημένα αρώματα με ανανεωμένες, συσκευασίες και συνθέσεις αλλά και νέα, limited edition μπουκάλια που θα σε συναρπάσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

"Την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις", είχε πει ο Οδυσσέας Ελύτης στο πασίγνωστό ποίημά του και αυτή η φράση δεν θα μπορούσε να μας βρει περισσότερο σύμφωνες. Μπορεί λοιπόν ο ανοιξιάτικος καιρός να άργησε να μας επισκεφτεί φέτος, με το έντονο κρύο να επιμένει, όμως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να τον φέρεις στην καθημερινότητά σου μέσα από ευχάριστες μυρωδιές που κυριολεκτικά μυρίζουν και θυμίζουν άνοιξη.

Λουλουδάτα ή πιο φρουτώδη, με πικάντικες νότες από μπαχαρικά ή από πολύ ευωδιαστά λουλούδια (λεβάντα, ίριδα, γεράνι), πάντως με πολύ αισθησιακές ευωδιές που σε καθηλώνουν, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πρόσφατες αυτές κυκλοφορίες στα αρώματα θα σε συναρπάσουν.

Τα 5 νέα αρώματα της άνοιξης

Silk Blossom Cologne, Jo Malone London

Πουδρένιο, φλοράλ άρωμα σε μορφή cologne, με άνθη από δέντρα μεταξιού και φρέσκο βερίκοκο με μια νότα μπαχαρικών που συνδυάζεται με το πουδρένιο ηλιοτρόπιο. Μια πανδαισία αρωμάτων που θυμίζει ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα και ταξιδεύει τις αισθήσεις.

Colonia C.L.U.B., Acqua di Parma

Τα τέσσερα γράμματα της νέας αυτής eau de cologne εκφράζουν το καθένα μια συγκεκριμένη έννοια:

C for Community, L for Life, U for Unique, B for Bond, τις θεμελιώδεις αξίες αυτής της κοινότητας. Η Colonia που γιορτάζει τις στιγμές που αξίζουν και αυτές που θέλεις να μείνουν χαραγμένες στη μνήμη και στην καρδιά σου για πάντα. Με νότες από λεμόνι και περγαμόντο αλλά και με ένα πικάντικο άγγιγμα από μαύρο και ροζ πιπέρι, το ευχάριστο και πολύ δροσερό αυτό άρωμα χαρίζει μια ανεμελιά και σού θυμίζει όλες τις σημαντικές αξίες της ζωής.

Μαρία Ναυπλιώτου | Το αγαπημένο της εξωτικό άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Lancôme Oui La Vie Est Belle Eau de Parfum, Special Edition

Με αφορμή την ημέρα της Ευτυχίας, η Lancôme γιορτάζει τα 10 χρόνια του εμβληματικού αρώματος La Vie Est Belle, του αρώματος εκείνου που πρεσβεύει όσο κανένα άλλο το συναίσθημα της χαράς και της ζωής που αξίζει να τη ζούμε γιατί είναι ωραία. Μια μοναδική οσφρητική υπογραφή που έχει δημιουργηθεί από τρεις από τους τρεις μεγαλύτερους αρωματοποιούς της Γαλλίας, αυτό το νέο ντελικάτο και θηλυκό άρωμα μπλέκει ζαχαρώδεις νότες ίριδας Φλωρεντίας, αραβικό γιασεμί, άνθος πορτοκαλιάς και απόσταγμα πατσουλί. Και μόνο για την ημέρα της Ευτυχίας, το μπουκάλι αλλάζει και "ντύνεται" με λάμψη.

Do Son Eau de Parfum, diptyque

Το Do Son έχει την τρυφερότητα και την επιμονή μιας ανάμνησης από την παιδική ηλικία του Yves Couelant στην Ινδοκίνα, ενός από τους ιδρυτές της diptyque. Ένα φλοράλ άρωμα με νότες τουμπερόζας, άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού με ένα θαλασσινό ακόρντο να προσθέτει στη σύνθεση μια ανάσα φρέσκου αέρα, αναδεικνύοντας την ευωδιά των φρέσκων λουλουδιών της τουμπερόζας που γεννιέται στο θαλασσινό αεράκι.

Black Opium Eau de Parfum Illicit Green, Yves Saint Laurent

Όταν η ενέργεια του Μαύρου Καφέ συνδυάζεται με ζουμερό, άγουρο μανταρίνι και την κρεμώδη σάρκα σύκου, το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό σαν δόση αδρεναλίνης.

Τα ωραιότερα αρώματα για εσένα που αγαπάς το σανταλόξυλο