Follow us

Ξηρά, άτονα μαλλιά; H haircare σειρά που θα σου χαρίσει λεία, μεταξένια μαλλιά σε μία μόλις χρήση

Η νέα σειρά Pantene Μεταξένια και Λαμπερά υπόσχεται την επανόρθωση των κατεστραμμένων και σαν άχυρο μαλλιών.

pantene

Tριχόπτωση, σπάσιμο τρίχας, έλλειψη όγκου, άτονα μαλλιά ή φριζάρισμα είναι μερικά μόνο από τα "θέματα" που αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες γυναίκες με τα μαλλιά μας και δυστυχώς μας στερούν τις περιβόητες great hair days. Ποια δεν θέλει να ξυπνά καθημερινά με λεία, μεταξένια και υπέροχα μαλλιά; Φυσικά, η ερώτηση είναι ρητορική και όλες γνωρίζουμε την (αυτονόητη) απάντηση.

Αν και τα παραπάνω προβλήματα προκαλούνται από διάφορους παράγοντες, μερικοί από τους οποίους οφείλονται είτε στον τύπο των μαλλιών μας είτε σε βιολογικές αλλαγές, ενώ άλλα προκαλούνται από παρεμβάσεις που κάνουμε εμείς οι ίδιες σε αυτά, όπως οι συχνές βαφές ή το ατελείωτο styling με εργαλεία που καίνε την τρίχα, η αλήθεια είναι ότι η λύση βρίσκεται στη σωστή περιποίηση. Κι ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να μας βοηθήσουν να τα φροντίσουμε σωστά και σε καθημερινή βάση, με στόχο - τι άλλο - μια ονειρεμένη κόμη που θα ακτινοβολεί υγεία και λάμψη.

Η νέα σειρά Pantene Μεταξένια και Λαμπερά, που συνδυάζει τη δύναμη της τεχνολογίας Pro-V με Βιοτίνη και Υδρολυμένη πρωτεΐνη μεταξιού, περιέχει ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών που συμβάλει στην επανόρθωση των κατεστραμμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών που έχουν την όψη άχυρου, χαρίζοντάς τους ακαταμάχητη απαλότητα και μεταξένια υφή. Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε βήμα μεταμόρφωσης, βοηθάς τα μαλλιά σου να αποκτήσουν μια απαλή σαν μετάξι όψη με μία μόλις χρήση, και αποχωρίζεσαι επιτέλους την ενοχλητική υφή σαν άχυρο που δείχνουν τα μαλλιά ταλαιπωρημένα και παραμελημένα.

Ξηρά, άτονα μαλλιά; H haircare σειρά που θα σου χαρίσει λεία, μεταξένια μαλλιά σε μία μόλις χρήση

Η ανανεωμένη σειρά περιλαμβάνει το Σαμπουάν Μεταξένια και Λαμπερά με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού, το Σαμπουάν Μεταξένια και Λαμπερά χωρίς θειικά άλατα με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού, το Σαμπουάν Μεταξένια και Λαμπερά PURPLE με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού για ξανθά μαλλιά με ανταύγειες ή ντεκαπάζ, το Conditioner Μεταξένια και Λαμπερά με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού, τη Μάσκα Μαλλιών Intense Hair Rescue Mask με Βιοτίνη + Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Μεταξιού, και το Color Damage Reverse Biotin Shot για αναδόμηση και προστασία των βαμμένων ξανθών μαλλιών.

pantene

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ