Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Αυτή είναι η κρέμα νύχτας που φορά ανελλιπώς και είναι υπεύθυνη για το νεανικό δέρμα της

Η anti-aging κρέμα και ο καλός, απρόσκοπτος ύπνος τη βοηθούν να διατηρεί λαμπερή την επιδερμίδα της.

Μαρία Ηλιάκη NDP

Όμρφα μαλλιά, καθαρό και λαμπερό δέρμα κι ένα μυρωδάτο άρωμα: Το τρίπτυχο της "επιτυχίας" μιας γυναίκας για να νιώθει όμορφη και περιποιημένη και η Μαρία Ηλιάκη το ξέρει καλά. Τα ξανθά μαλλιά της είναι πάντα στην εντέλεια, το αγαπημένο της άρωμα "μυρίζει" καθαριότητα (και μπορείς να δεις εδώ ποιο είναι), ενώ ευτυχώς μάς αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της για αλαβάστρινη, νεανική επιδερμίδα.

Το μυστικό της

Κι αυτό δεν είναι άλλο από την κρέμα νύχτας που χρησιμοποιεί εντατικά κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί αλλά και την ανάγκη (και επιθυμία) της να κοιμάται από πολύ νωρίς κάθε μέρα. Ως γνωστόν, ο καλός και πολύωρος, όσο είναι δυνατόν, ύπνος είναι το Α και το Ω για μια υγιή επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία και αυτό η παρουσιάστρια το γνωρίζει καλά. Όσο της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της αλλά και η μόλις 10 μηνών κορούλα της, προσπαθεί να κοιμάται όσο πιο απρόσκοπτα μπορεί.

Ταυτόχρονα όμως δεν αμελεί την skincare ρουτίνα της, αφού ως γνωστόν οι σωστές κρέμες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες μας, κάνουν θαύματα στη θαμπή, κουρασμένη όψη αλλά και στις πρώτες λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Έτσι, πριν λίγες ώρες η ίδια αποκάλυψε στο Instagram της ότι η αγαπημένη της κρέμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ και τη βοηθά να έχει τη λεία, νεανική και ξεκούραστη όψη στην επιδερμίδα της που θαυμάζουμε σε εκείνη (παρ᾽όλη την κούρασή της ως νέα μανούλα) είναι η κρέμα νυκτός της Apivita. Συγκεκριμένα, ανήκει στην anti-aging σειρά Queen Bee, που περιέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που συνδυάζουν την αναγεννητική ισχύ του βασιλικού πολτού με τις προστατευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες της πρόπολης και του μελιού.

Το makeup trick της Δούκισσας Νομικού που πρέπει να αποφύγεις αν έχεις μικρά μάτια

Loading...

Η Κρέμα Νύχτας Απόλυτης Αντιγήρανσης και Εντατικής Θρέψης της Apivita μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και επανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου με τη βοήθεια του βασιλικού πολτού ελεγχόμενης αποδέσμευσης αλλά και δύο πανίσχυρων φυτικών εκχυλισμάτων. Η συγκεκριμένη κρέμα προλαμβάνει επίσης την εμφάνιση πανάδων, ενώ χαρίζει λάμψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο με θαλάσσιο εκχύλισμα. H τιμή αυτή της "βασιλικής" κρέμας ανέρχεται στα 94 ευρώ και θα τη βρεις εδώ.

Μαρία Ηλιάκη | Αυτή είναι η κρέμα νύχτας που φορά ανελλιπώς και είναι υπεύθυνη για το νεανικό δέρμα της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ