Follow us

H Σουζάνα Κεγγίτση αποκαλύπτει τα beauty favorites που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Ποια είναι τα αγαπημένα προϊόντα της δημοφιλούς beauty influencer / youtuber;

Σουζάνα Κεγγίτση NDP

Εάν πρέπει να εμπιστευτούμε ένα κορίτσι για κάθε είδους beauty συμβουλές, τότε αυτό είναι ξεκάθαρα η Σουζάνα Κεγγίτση. Με πάνω από 10 χρόνια στον χώρο της ομορφιάς ως beauty vlogger, beauty editor, βραβευμένη beauty influencer και πλέον και entrepreneur, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μιλάμε για μια expert στον χώρο της ομορφιάς από όποια σκοπιά κι αν το δεις.

Γι' αυτό κι εμείς θελήσαμε να μάθουμε ποιο (ή ποια) είναι εκείνα τα beauty προϊόντα που αξιολογεί ως τα σημαντικότερα για την εμφάνισή της και που δεν αποχωρίζεται ποτέ από το νεσεσέρ της, ό, τι κι αν γίνει.

Κι αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο κραγιόν ή "θαυματουργή" μάσκαρα που χαρίζει θεαματικές βλεφαρίδες, κάνεις λάθος: Το αγαπημένο της προϊόν ανήκει στην skincare κατηγορία, καθώς όπως έχει δηλώσει και η ίδια πολλές φορές, ένα υγιές και λαμπερό δέρμα είναι η σωστή βάση για να νιώθεις και να είσαι όμορφη.

Και πετυχαίνει να διατηρεί τη λάμψη και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας της με τα εξής δύο: Το Rose Quartz Facial Roller, του brand της, Hey,Beauty!, και το Vinoperfect serum της Caudalie.

Όπως μάς είπε η Σουζάνα, ένα σωστό και αποτελεσματικό skincare tool μπορεί όχι απλά να αναβαθμίσει την skincare routine σου, αλλά και να αλλάξει το σχήμα του προσώπου σου. Η πιο πρόσφατη άφιξη στο Hey,Beauty! είναι ένα facial roller με κρυστάλλους ροζ χαλαζία που βοηθάει στην ανόρθωση του οβάλ του προσώπου αλλά και του βλέμματος, συντελεί στην καλύτερη απορρόφηση των skincare προϊόντων, μειώνει το πρήξιμο και βελτιώνει τους μαύρους κύκλους.

H Σουζάνα Κεγγίτση αποκαλύπτει τα beauty favorites που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Η ίδια ισχυρίζεται ότι μετά από συστηματική χρήση, το συγκεκριμένο roller έχει αλλάξει πραγματικά το σχήμα του προσώπου της, με τις γωνίες της να έχουν τονιστεί και να έχει δημιουργηθεί ένα εμφανές eye lift εφέ. Και το ακόμα πιο σημαντικό: Έχει μειωθεί το πρήξιμο κάτω από τα μάτια της, ενώ έχουν εξαφανιστεί και οι λεπτές γραμμές. Ευτυχώς, οι κρύσταλλοι ροζ χαλαζία που
περιέχει το Facial Roller είναι ιδανικοί ακόμη και για ευαίσθητες
επιδερμίδες, καθώς καταπραΰνουν τη φλεγμονή και την ερυθρότητα, κάνοντάς το το ιδανικό tool για όλους τους τύπους δέρματος. Θα το βρεις εδώ.

Δώρα Κατσικογιάννη | Αυτό είναι το προϊόν μακιγιάζ που δεν λείπει ποτέ από το beauty bag της

Loading...

Το δεύτερο προϊόν που δεν λείπει ποτέ από το μπουντουάρ της είναι το Vinoperfect Serum της Caudalie. Όπως μάς είπε, πριν κάποια χρόνια είχε περάσει ακμή, οπότε τα αναπόφευκτα σημαδάκια, δυσχρωμίες και κηλίδες που έμειναν από τις θεραπείες τη βασάνιζαν αρκετά, μέχρι που δοκίμασε τον συγκεκριμένο ορό. Σού μεταφέρουμε με ακρίβεια τα λόγια της: "Ο
συγκεκριμένος ορός της Caudalie, μείωσε σταδιακά όλες τις δυσχρωμίες και
έδωσε μια λάμψη και ομοιομορφία στην επιδερμίδα μου, χωρίς να
ερεθίσει στο ελάχιστο το δέρμα μου. Δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από φαρμακευτικά προϊόντα με "δυνατά" ενεργά συστατικά που ίσως δημιουργήσουν κάποιους ερεθισμούς στην επιδερμίδα και γι΄αυτό τον λατρεύω". Τάδε έφη Σουζάνα κι εμείς δεν έχουμε παρά να την ακούσουμε.

caudalie

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ