Follow us

4 ολοκαίνουριες mascaras που μόλις κυκλοφόρησαν - και πρέπει να δοκιμάσεις asap

Αυτές είναι οι mascaras που θα σου χαρίσουν πυκνές, μακριές βλεφαρίδες.

mascara iStock

Μάσκαρα για μακριές βλεφαρίδες: Η επιθυμία όλων των γυναικών. Ακόμα κι αν δεν είσαι fan του (έντονου) μακιγιάζ και προτιμάς να μην βάφεσαι ιδιαίτερα - ή και καθόλου - στην καθημερινότητά σου, τη μάσκαρα μάλλον δεν θα την παραλείψεις. Είναι εκείνο το προϊόν που μπορεί να αναδείξει με ένα μόλις πέρασμα το βλέμμα σου, αφού αναδεικνύει ακόμα και την πιο μικρή τριχούλα ενώ χαρίζει όγκο και μήκος στην στιγμή.

To πανεύκολο eyelash hack για φυσικές, γυριστές βλεφαρίδες όλη μέρα

Το μυστικό φυσικά έγκειται στο ποια μάσκαρα θα επιλέξεις: Δεν έχουν όλες το "χάρισμα" να προσφέρουν μακριές, πλούσιες και διαχωρισμένες βλεφαρίδες με ένα βουρτσάκι. Μετά από πολλές δοκιμές καταλήξαμε ότι τα πιο πρόσφατα λανσαρίσματα στον χώρο της ομορφιάς και του eye makeup είναι αυτό ακριβώς που ψάχναμε από μια μάσκαρα: Ένα μόνο προϊόν που να χαρίζει ταυτόχρονα μήκος, όγκο και τέλειο διαχωρισμό για ένα αποτέλεσμα που να δείχνει εντελώς φυσικό. Και είμαστε σίγουρες ότι θα θες να τις αγοράσεις όλες - γιατί όχι; Εξάλλου, ποτέ δεν είναι αρκετή μόνο μια μάσκαρα στο νεσεσέρ μας.

Σου παραθέτουμε λοιπόν τις ολοκαίνουριες αφίξεις σε μάσκαρα για πυκνές, μακριές βλεφαρίδες:

Lash Clash, YSL Beauty, YSL

H Lash Clash χαρίζει έως +200% επιπλέον όγκο και σοκαριστικά πληθωρικό αποτέλεσμα με πλούσιο μαύρο χρώμα, που μένει σταθερό για 24 ώρες. Το εκχύλισμα Ίριδας Florentina έχει την ιδιότητα να προστατεύει και να διεγείρει τη σύνθεση πρωτεϊνών της επιδερμίδας, βοηθώντας τις βλεφαρίδες, ημέρα με την ημέρα, να παραμένουν υπέροχα απαλές και υγιείς.

4 ολοκαίνουριες mascaras που μόλις κυκλοφόρησαν - και πρέπει να δοκιμάσεις asap

MAC Cosmetics, MACStack Mascara

Mε μια πρωτοποριακή, διαρκώς προσαρμόσιμη σύνθεση που δεν δημιουργεί κόμπους, η νέα μάσκαρα της MAC χαρίζει διαμορφώσιμο όγκο που αψηφά τη βαρύτητα για φυσικό ή άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα άμεση λάμψη, ανόρθωση και μήκος. Tο Superstack Mega Brush, προσφέρει άμεσο όγκο με το πρώτο κιόλας πέρασμα και είναι ιδανικό για τις πιο μακριές ή τις επάνω βλεφαρίδες.

dd

Maybelline Colossal Curl Bounce Mascara

Mε μια μοναδική σύνθεση που εξασφαλίζει όγκο και γύρισμα στις βλεφαρίδες και διάρκεια εώς και 24 ώρες. Το curl n’ bounce βουρτσάκι της εξασφαλίζει άψογα διαχωρισμένες βλεφαρίδες με εκπληκτικό γύρισμα και όγκο.

dd

Astronomical Mascara, BYREDO

Μάσκαρα υψηλής απόδοσης για όγκο, καμπυλότητα και πυκνότητα, σχεδιασμένo για τα πιο έντονα looks.

Με τρίχες σιλικόνης και με καμπυλωτό βουρτσάκι εφαρμογής, η Astronomical Mascara διαθέτει μια καινοτόμα σύνθεση μακράς διαρκείας, που δημιουργήθηκε για να δώσει XXL ὀγκο στις βλεφαρίδες με μια μόνο στρώση. Απολύτως vegan και με 91% φυσικά συστατικά, είναι η πιο clean μάσκαρα της Byredo μέχρι σήμερα.

dd

Τα 5 (ασυναίσθητα) λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη και πιο κουρασμένη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ