Follow us

Smooth Canvas | Πώς να διαλέξεις το ιδανικό primer για την επιδερμίδα σου

Διάβασε

Πες μας τον τύπο επιδερμίδα σου, να σού πούμε τι να πάρεις.

Beauty Istock Photo

Ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ ξεκινά πάντα με μία τέλεια βάση aka μια καλά "προετοιμασμένη" επιδερμίδα, που θα επιτρέψει στα προϊόντα μακιγιάζ να εφαρμόζονται πάνω της με μεγάλη ευκολία και να μένουν σταθερά για ώρες. Αρωγός σου στη δημιουργία αυτού του ιδανικού καμβά, που περιγράφουμε, δεν είναι άλλος από τα primers. Τα "θαυματουργά" αυτά προϊόντα, εκτός από το ότι υπόσχονται αψεγάδιαστη εφαρμογή και διάρκεια στο μακιγιάζ, πλέον καλύπτουν και άλλες ανάγκες της επιδερμίδας, όπως έλεγχο της λιπαρότητας και ενίσχυση της λάμψης της.

Χρειάζεσαι ένα μόνο προϊόν για να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ τώρα

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα

Αναζήτησε ένα primer με συστατικά, που βοηθούν στον έλεγχο της λιπαρότητας, όπως το σαλικυλικό οξύ και ο ψευδάργυρος. Αγαπημένη επιλογή αποτελεί το Photo Finish Control Mattigying Primer της Smashbox, το οποίο χαρίζει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση των ατελειών και χαρίζει μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ.

Smooth Canvas | Πώς να διαλέξεις το ιδανικό primer για την επιδερμίδα σου

Αν έχεις έντονους πόρους

Ιδανικό για τη δική σου περίπτωση είναι ένα primer, που να απαλύνει και να θολώνει τις ατέλειες. Αγαπημένη μας επιλογή είναι το Photo Finish Primerizer + Hydrating Primer της Smashbox, το οποίο περιέχει υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη, κι έτσι εκτός από το ότι κάνει πιο εύκολη την εφαρμογή του μακιγιάζ, ενυδατώνει την επιδερμίδα κάνοντάς τη να δείχνει αψεγάδιαστη.

smashbox

Αν η επιδερμίδα σου παρουσιάζει ερυθρότητα

Για να εξουδετερώσεις την ερυθρότητα στην επιδερμίδα σου, εφάρμοσε πριν το foundation ένα πράσινο primer, όπως το Photo Finish Correct Anti-Redness Primer της Smashbox, το οποίο περιέχει καταπραυντικά άλγη (φύκη), εκχύλισμα από τριαντάφυλλο και μανιτάρι που ηρεμούν την στρεσαρισμένη επιδερμίδα.

smashbox

Αν η επιδερμίδα σου είναι θαμπή

Όπως σίγουρα γνωρίζεις το must συστατικό για λάμψη στην επιδερμίδα είναι η βιταμίνη C. Γιατί λοιπόν να μην επιλέξεις ένα primer που να το περιέχει; Δοκίμασε το Photo Finish Illuminate Glow Primer της Smashbox, το οποίο εκτός από βιταμίνη C, περιέχει επίσης μικρές πέρλες, που κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει πιο φωτεινή και νεανική.

Οι καλύτερες mascaras για εσένα που έχεις κοντές βλεφαρίδες

smashbox

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ