Follow us

6 scrubs κατά της κυτταρίτιδας που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το bikini body που ονειρεύεσαι

Χρησιμοποίησέ τα συνδυαστικά με έναν υγιεινό τρόπο ζωής και πες αντίο στην αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.

legs iStock

Η κυτταρίτιδα αποτελεί, διαχρονικά, ένα από τα θέματα που ταλανίζουν μια μεγάλη μερίδα γυναικών κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Πρόκειται για ένα αισθητικής φύσεως ζήτημα που επηρεάζει όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες, ανεξαρτήτως βάρους, χρώματος και ηλικίας. Πράγμα που σημαίνει ότι, μιας και όλες έχουμε ή πρόκειται να εμφανίσουμε έστω και λίγη κυτταρίτιδα κάποια στιγμή στη ζωή μας, η ανάγκη μας για να την αντιμετωπίσουμε γίνεται επιτακτική.

Για αρχή, να αναφέρουμε ότι η κυτταρίτιδα δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ποτέ εντελώς. Με τις κατάλληλες κινήσεις όμως (που μπορείς να διαβάσεις εδώ) μπορεί να βελτιωθεί αισθητά η όψη της. Μια από τις πιο σημαντικές δράσεις για την αντιμετώπισή της είναι και η συχνή απολέπιση του σώματος στο ντουζ. Φυσικά, θεωρούμε δεδομένο ότι ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με καλή διατροφή χωρίς ζάχαρη και άλλα λιπαρά, συχνή άσκηση και πολύ νερό.

Ενόψει του καλοκαιριού λοιπόν, που βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος για να φροντίσεις την επιδερμίδα σου. Πώς; Εντάσσοντας στη ρουτίνα περιποίησής σου ένα απολεπιστικό προϊόν, που να έχει αντικυτταριδική δράση.

Πώς ακριβώς λειτουργούν τα scrubs;

Η συχνή απολέπιση με κάποιο αντικυτταριτιδικό scrub απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματός σου, στέλνοντας έτσι σήμα στο σώμα σου να τα αντικαταστήσει. Με αυτόν τον τρόπο αναγεννώνται νέα, υγιή και ισχυρά κύτταρα, εξοπλισμένα για να αντιμετωπίσουν την κυτταρίτιδα. Επιπλέον, όταν κάνεις απολέπιση, αυξάνεις την αποτελεσματικότητα των τοπικών θεραπειών που εφαρμόζεις στην περιοχή (βλ. κρέμες, λάδια κλπ). Στα συν, ότι αυτή η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων αποκαλύπτει ένα πολύ απαλό, λείο δέρμα.

Πώς να απαλλαχθείς από τις σκασμένες φτέρνες μια για πάντα

Δες παρακάτω 6 αγαπημένα μας scrubs για κυτταρίτιδα που σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ Θαλασσινό Αλάτι Απολέπισης για σμίλευση σώματος, Fresh Line

ΑΦΡΟΔΙΤΗ Θαλασσινό Αλάτι Απολέπισης για σμίλευση σώματος, Fresh Line

Αντικυτταριδικό απολεπιστικό σώματος με ένα μοναδικό συνδυασμό από θαλασσινό αλάτι, πλούσια φυτικά λάδια και αιθέρια έλαια, που συμβάλλει στην αποτοξίνωση, τη σύσφιξη και την τόνωση του θαμπού δέρματος, αφήνοντάς το λείο, απαλό και αναζωογονημένο. 

Energizing Foaming Scrub, Elancyl

Energizing Foaming Scrub, Elancyl

Αυτό το απολεπιστικό προετοιμάζει το δέρμα για την αντικυτταριτιδική φροντίδα. Καθαρίζει το δέρμα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα. Βοηθά στη βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού ενεργοποιώντας τη μικροκυκλοφορία ενώ συντελεί στην αποσυμφόρηση και στην τόνωση του δέρματος.

AHAVA Smoothing Body Exfoliator

AHAVA Smoothing Body Exfoliator

Εμπλουτισμένο με ένα πλούσιο μείγμα από αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα, μαροκινούς κόκκους αργκάν και ζαχαροκάλαμο, το scrub απομακρύνει απαλά την επιφάνεια της επιδερμίδας για να διαλύσει τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες, αφήνοντας το σώμα αναζωογονημένο και ανανεωμένο χωρίς να προκαλεί υπερβολική ξηρότητα ή δυσάρεστα τραβήγματα.

CAUDALIE Crushed Cabernet Scrub Σώματος

CAUDALIE Crushed Cabernet Scrub Σώματος

Aπολεπιστικό σώματος που περιέχει κουκούτσια σταφυλιού και 6 αιθέρια έλαια εξαλείφοντας απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, μειώνοντας την ανομοιομορφία του δέρματος και θρέφοντας, για άμεσο αποτέλεσμα νέου δέρματος.

Επίσης το Scrub ενισχύει την θεραπεία αδυνατίσματος και την αγωγή κατά της κυτταρίτιδας.

Απολεπιστικό Σαπούνι Σώματος για Μασάζ, KORRES

Απολεπιστικό Σαπούνι Σώματος για Μασάζ, KORRES

Σαπούνι γλυκερίνης με απολεπιστική δράση που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. Πλούσιο σε καφεΐνη και θαλάσσια φύκια για βαθύ καθαρισμό, καθώς και έλαιο από καρπούς φοίνικα που θρέφει και μαλακώνει την επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και αναζωογονημένη.

Κρέμα Απολέπισης Σώματος, Tzimas Cosmetics

Κρέμα Απολέπισης Σώματος, Tzimas Cosmetics

Kαθαρίζει σε βάθος και φρεσκάρει το δέρμα. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και προσφέρει λείανση στο δέρμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ