Αθηνά Οικονομάκου | Αυτό είναι το λουλουδάτο άρωμα που της φτιάχνει τη διάθεση καθημερινά

Και το έχει συνδέσει με τις πιο όμορφες αναμνήσεις της ζωής της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ
NDP

"Η ζωή είναι ωραία" λέει η γνωστή φράση που έχει γίνει τίτλος ταινίας αλλά και... ονομασία αρώματος. Του πιο δημοφιλούς και αγαπητού αρώματος που έχουμε μυρίσει τα τελευταία χρόνια, και αυτό δεν είναι άλλο από το La Vie Est Belle της Lancôme.

Αυτό ακριβώς είναι και το αγαπημένο άρωμα της Αθηνάς Οικονομάκου, όπως διαπιστώσαμε πρόσφατα μέσα από μια δημοσίευση στο Instagram της. Ένα λουλουδάτο μπουκέτο με πρωταγωνιστές τα πιο πολύτιμα λουλούδια στην αρωματοποιία, το εμβληματικό αυτό άρωμα έχει κερδίσει την καρδιά της, αφού όπως δήλωσε, το έχει συνδέσει με τις πιο χαρούμενες αναμνήσεις της ζωής της.

Μαρία Ναυπλιώτου | Το αγαπημένο της εξωτικό άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Φύσει αισιόδοξη, η ηθοποιός έχει ως προσωπικό της στόχο τα τελευταία χρόνια να προσπαθεί να δημιουργεί αναμνήσεις μαζί με τους αγαπημένους της, να απολαμβάνει τις στιγμές.

"Αυτό σημαίνει για εμένα ευτυχία, να απολαμβάνω κάθε στιγμή σαν να είμαι παιδί.", δηλώνει χαρακτηριστικά και με το La Vie est Belle λέει ναι στην ευτυχία. Εξάλλου, πιστεύει ακράδαντα στο "η ζωή είναι ωραία".

To La Vie est Belle είναι ένα άρωμα που από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του έχει μαγέψει εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως, με το brand να το επανακυκλοφορεί κάθε χρόνο με μια διαφορετική σύνθεση ή ανανέωση στο μπουκάλι. Μια μικρή προσθήκη κάθε φορά για να γιορτάσει το αισιόδοξο μήνυμα που φέρει, καταφέρνοντας βέβαια να κρατήσει την χαρακτηριστική του ευωδιά πολύ σταθερή.

Φέτος το άρωμα γιορτάζει 10 χρόνια με το επετειακό Οui, La Vie est Belle, η χαρακτηριστική μυρωδιά του οποίου περικλείεται από ένα εξαιρετικό άρωμα λουλουδιών μέσα από το οποίο ξεχωρίζει το δαμασκηνό ρόδο και η ίρις η ωχρά. Στις κορυφαίες νότες, το περγαμόντο συνδυάζεται με συμφωνίες σμέουρων ενώ στην καρδιά, το τριαντάφυλλο και η ίριδα συνδυάζονται με το ylang ylang και το γιασεμί, δημιουργώντας ένα απαλό λουλουδάτο μπουκέτο.

Oui La Vie Est Belle, Lancôme

Πώς λοιπόν να μην νιώσει κανείς συναισθήματα ευτυχίας, χαράς και αισιοδοξίας μυρίζοντας αυτό το εξαίσιο άρωμα; Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η δημοφιλής ηθοποιός το αποχωρίζεται πολύ δύσκολα.