Follow us

Spring Scent | Απόλαυσε μια εμπειρία αρωματοθεραπείας στο μπάνιο σου που θα σε χαλαρώσει

Η L'Erbolario κυκλοφόρησε άλλη μια ολοκαίνουρια σειρά που αναμένεται να σε ενθουσιάσει - όπως κι εμάς.

perfume iStock

Ένα από τα πολλά πράγματα που λατρεύουμε στα αρώματα είναι η ικανότητά τους να μας ταξιδεύουν όχι μόνο στον χώρο αλλά και στον χρόνο. Αναμνήσεις θαμμένες στο μυαλό μας ανασύρονται μεμιάς με το ψέκασμα μόλις λίγων σταγόνων από το αγαπημένο μας άρωμα, ενώ το γεγονός ότι μπορούμε να βρεθούμε νοητά σε μέρη που έχουμε (ή δεν έχουμε) ξαναεπισκεφτεί είναι μαγικό.

Ευτυχώς, υπάρχει η L’ Erbolario, το απόλυτο vegan ιταλικό brand, που φημίζεται για τις αμέτρητες αρωματικές συνθέσεις της, εμπνευσμένες από διάφορα λουλούδια αλλά και μέρη του κόσμου. Μέσα από τα αρώματα και τις ολοκληρωμένες συλλογές της, η ιταλική εταιρεία "αφηγείται" κατά κάποιον τρόπο μικρές ιστορίες, που ο καθένας όμως αντιλαμβάνεται διαφορετικά.

Φέτος την άνοιξη το brand καινοτομεί ξανά, παρουσιάζοντας τη νέα
ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος, με όνομα ‘’Altea’’.
Αρωματικός πρωταγωνιστής της "Altea" είναι το υπέροχο λουλούδι της
"Αλθαίας", από όπου φυσικά πήρε και ολόκληρη η σειρά, το όνομά της.

Ένα άνθος με απαράμιλλη γοητεία και πέταλα στις πιο θηλυκές
αποχρώσεις του μωβ-ροζ και του λευκού, που όταν συνδυάζονται με το
λευκό Τριαντάφυλλο, το ανθός Μόσχου και την απαλότητα της βανίλιας,
υπόσχονται την απόλυτη αρωματική εμπειρία
.

Spring Scent | Απόλαυσε μια εμπειρία αρωματοθεραπείας στο μπάνιο σου που θα σε χαλαρώσει

Η σειρά περιλαμβάνει έξι μοναδικά προϊόντα και ένα beauty pochette, με το ξεχωριστό άρωμα του άνθους να περικλείεται σε ολόκληρη τη σειρά.

Πιο αναλυτικά, το αφρόλουτρο, η κρέμα σώματος και το scrub σώματος με εκχυλίσματα από άνθη Αλθαίας, θα μετατρέψουν την περιποίηση του σώματός σου σε μια απόλυτη εμπειρία αρωματοθεραπείας, χαρίζοντας ταυτόχρονα εντυπωσιακά ενυδατωμένη και απαλή επιδερμίδα με ένα αξέχαστο άρωμα. Φυσικά, το εκλεπτυσμένο, λουλουδένιο άρωμα που βγαίνει σε 50 και 15ml από άνθη Αλθαίας, μικρές πινελιές Μόσχου, νότες εσπεριδοειδών, άνθη λεμονιού και βανίλια θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την όλη εμπειρία ενώ θα "σφραγίσει" τη μυρωδιά στο σώμα σου για να μοσχοβολάς όλη μέρα.

Τέλος, το κομψό σετ ομορφιάς (beauty pochette) περιέχει το αφρόλουτρο και την κρέμα σώματος της σειράς και αποτελεί μια τέλεια ιδέα είτε για δώρο είτε για τις σύντομες καλοκαιρινές αποδράσεις που θα ξεκινήσουν σύντομα.

To ήξερες αυτό;

Η L 'Erbolario ήταν από τις πρώτες εταιρίες που πρωτοστάτησαν στον αγώνα κατά του animal testing πριν από δεκαετίες. Τα τελικά καλλυντικά προϊόντα τους δεν δοκιμάστηκαν ποτέ σε ζώα, ακόμα κι όταν αυτό γινόταν σε ευρεία κλίμακα. Από το 1998 τηρούν με ενθουσιασμό τις προδιαγραφές του International Ban Animal Testing Standard.

Μάθε περισσότερα στο site της L'Erbolario αλλά και στη σελίδα της στο Facebook και στο Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ