Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Τέλος τα μακριά μαλλιά για την ηθοποιό - Το κούρεμα που την έκανε αγνώριστη

Τής χάρισε όμως έναν παριζιάνικο αέρα.

κλέλια ανδριολάτου NDP

Σε μια δραστική αλλαγή προέβη η Κλέλια Ανδριολάτου πριν λίγες μέρες, αφού αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της και μάλιστα πολύ. Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός επέλεξε να υιοθετήσει το αγαπημένο κούρεμα των Γαλλίδων, που δεν είναι άλλο από το french κοντό bob με blunt αφέλειες. Εντυπωσιακή η αλλαγή για την ηθοποιό; Σίγουρα πάντως όχι τόσο απρόσμενη.

Και αυτό γιατί παρατηρώντας τα μαλλιά της το τελευταίο εξάμηνο, εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις ότι εδώ και λίγο καιρό είναι πολύ δεκτική στις αλλαγές σε αυτά. Τι εννοούμε; Ότι με τον ερχομό του νέου έτους έσπευσε να αποχωριστεί τα signature, σαντρέ ξανθά μαλλιά της και να τα βάψει σε μια πιο σκούρα καστανή απόχρωση με καστανόξανθες ανταύγειες.

Loading...

Τι την εμπόδιζε λοιπόν από το να κάνει άλλη μια πλήρως ανανεωτική άλλαγή; Μάλλον τίποτα, εξ ου και υιοθέτησε αυτό το τόσο φρέσκο (και πολύ trendy) καρέ κούρεμα με αφέλειες, που την κάνει να θυμίζει πολύ έντονα Παριζιάνα.

Δες την εντυπωσιακή αλλαγή:

Loading...
Loading...
Loading...

Μάλιστα, θέλοντας να υιοθετήσει το Je ne sai quoi στιλ των Γαλλίδων, η ηθοποιός χτενίζει τις άκρες προς τα έξω, για ένα πολύ cute hairstyle που την κάνει να δείχνει και πολύ μικρότερη.

Πιθανόν οι όλες αλλαγές να αφορούν κάποιον ρόλο και έγιναν επίτηδες. Σε κάθε περίπτωση, ένα είναι σίγουρο: Ότι της έχουν χαρίσει ένα πολύ φρέσκο και σύγχρονο look.

Kλέλια Ανδριολάτου | 8 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είναι το "χρυσό κορίτσι" του Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ