Follow us

Το μυστικό των it girls της Μυκόνου για τέλεια μαυρισμένη επιδερμίδα

Το νέο luxury sun care brand που αξίζει να δοκιμάσεις.

FFSF Istock Photo

Το καλοκαίρι είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά κι αυτό σημαίνει ότι ο "αγώνας" για το τέλειο σοκολατένιο χρώμα έχει πλέον αρχίσει. Φέτος μη συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από ένα ομοιόμορφο, λαμπερό μαύρισμα με άρωμα από το πιο πολυτελές νησί όλων, τη Μύκονο.

Η εταιρεία Mykonos Heat αναλαμβάνει να μετατρέψει την εφαρμογή του αντηλιακού σε luxury τελετουργικό, παρασκευάζοντας προϊόντα με φυσικά συστατικά, φόρμουλες αιχμής και πολυτελείς, βελούδινες υφές εμφιαλωμένες σε βιώσιμες συσκευασίες με τη signature εσάνς της εταιρείας, το μοναδικό άρωμα του αμυγδαλωτού Μυκόνου.

Το μυστικό των it girls της Μυκόνου για τέλεια μαυρισμένη επιδερμίδα

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τις δύο αδερφές Βαλέρια - Δήμητρα και Σάρα - Ιωάννα Δρακοπούλου, οι οποίες καθώς έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το νησί αφού είναι απόγονοι της Μαντώς Μαυρογένους, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα luxury brand εμπνευσμένο από το νησί των ανέμων.

gfgdgd

Μέσα σε έναν μόλις χρόνο κατάφεραν το Mykonos Heat να έχει παρουσία σε όλες τις δημοφιλείς παραλίες στο νησί, αλλά και στα πιο ξακουστά ξενοδοχεία και boutique της Αθήνας, Κύπρου και της Μέσης Ανατολής, ενώ νέα προϊόντα αναμένεται να προστεθούν πλάι στα ήδη δημοφιλή Haute Body Sunscreen, The Body Deep Tanning Oil και 11 Blend Hair Oil.

info
www.mykonosheat.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ