Τάμτα | Το νέο χρώμα μαλλιών της μας προβλημάτισε

H beauty queen δοκίμασε μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση στα μαλλιά της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ
NDP

Αν έπρεπε να κατονομάσουμε μια Ελληνίδα celebrity που τολμά τα πιο εξεζητημένα beauty & fashion looks, αυτή είναι αναμφίβολα η Τάμτα. Από τα μαλλιά και το μακιγιάζ, μέχρι το μανικιούρ αλλά και τα outfits που επιλέγει, ξεχωρίζει από μακριά, με τις επιλογές της να αποτελούν πάντα ένα ξεκάθαρο statement που την χαρακτηρίζουν απόλυτα.

Μια τέτοια επιλογή έκανε πρόσφατα, επιλέγοντας να βάψει τα μαλλιά της... κίτρινα. Ένα bold yellow αντικατέστησε το ανοιχτό ξανθό που είχε μέχρι πρότινος, με τη φωτογραφία που δημοσίευσε να συγκεντρώνει χιλιάδες comments θαυμασμού αλλά και... προβληματισμού. Και είναι λογικό, μιας και όσο πιο edgy οι επιλογές του καθενός, τόσο πιο πολύ θα διχάζονται οι fans του.

Βέβαια, μόνο η Τάμτα θα μπορούσε να υιοθετήσει ένα τόσο ιδιαίτερο (και κάπως ασυνήθιστο θα λέγαμε) χρώμα στα μαλλιά της χωρίς αυτό να δείχνει παράταιρο πάνω της - η ίδια εξακολουθεί να δείχνει πανέμορφη ενώ εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς πόσο πολύ το υποστηρίζει.

Τάμτα | Οι τεράστιες αλλαγές στην εμφάνισή της τα τελευταία 15 χρόνια

Το look ολοκλήρωσε με ένα βαθύ κόκκινο κραγιόν στα χείλη, εντελώς άφαβα μάτια και μαύρα λεπτά τσιμπιδάκια κατά μήκος της φράντζας της.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που υιοθετεί τη συγκεκριμένη απόχρωση. Η τραγουδίστρια είχε ξανακάνει κίτρινα τα μαλλιά της πριν περίπου έναν χρόνο, και πιο συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του '21 για τις ανάγκες γυρισμάτων. Μάλιστα, είχε διανθίσει το χρώμα με 2-3 κατάμαυρες ανταύγειες στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών της.

Σου θυμίζουμε το look:

Μήπως πρόκειται για περούκα και όχι για actual βαφή; Ο χρόνος θα δείξει.

Η Τάμτα υιοθέτησε το makeup trend που θα βλέπεις παντού φέτος την άνοιξη