Πένυ Αγοραστού | Τόλμησε τη δραματική αλλαγή στα μαλλιά της που φοβόταν εδώ και χρόνια

Η ηθοποιός απαρνήθηκε τα χαρακτηριστικά μακριά μαλλιά της για ένα πολύ κομψό καρέ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα μακριά μαλλιά είναι κάτι σαν την πηγή δύναμης και αυτοπεποίθησης πολλών γυναικών, πράγμα που σημαίνει ότι για να πάρουν την απόφαση να τα κόψουν κοντά, θα πρέπει να συμβεί κάτι πολύ δραματικό στη ζωή τους.

Η Πένυ Αγοραστού τελικά το πήρε απόφαση και απαρνήθηκε τα χαρακτηριστικά μακριά μαλλιά της για πρώτη φορά στη ζωή της, υιοθετώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων χρόνων, το μακρύ καρέ, που φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων.

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Το αγαπημένο της άρωμα είναι το πιο κομψό όλων

"Ξέρουμε όλοι οτι τα μαλλιά για έναν άνθρωπο αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ψυχολογία μας. Εγώ δεν έχω κόψει τα μαλλιά μου ΠΟΤΕ πάνω από 2 πόντους. Αυτή η περίοδος είναι τόσο ανατρεπτική για μένα και περίεργη που όπως θα δείτε και στο video το έκανα ενώ φοβόμουν και με μισή καρδιά, γιατι πολύ απλά ήθελα να πάω κόντρα σ αυτό που ένιωθα", έγραψε στη λεζάντα. "Αυτό που θέλω να σας πω δηλ είναι ότι στη ζωή μερικές φορές πρέπει να τολμάτε και να κάνετε πράγματα κ ας σας φοβίζουν και να πηγαίνετε κόντρα στους φόβους σας γιατί τελικά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ καλύτερο απ αυτό που περιμένατε!!!! Και στο κάτω κάτω τίποτα δεν είναι μόνιμο , παρά μόνο οι αλλαγές !!!".

Ελένη Μενεγάκη | Το άρωμα που φορά εδώ και 10 χρόνια είναι αυτό που αγαπά και η Julia Roberts

Αν μας ρωτάς, το νέο της κούρεμα της πηγαίνει εξαιρετικά πολύ, κάνοντάς τα μαλλιά της να δείχνουν πολύ πιο υγιή και τη συνολική εικόνα της πιο κομψή. Well done!

Δες το νέο hair look της: