"Μπορώ να έχω το σώμα που εγώ θα ήθελα να έχω;" | Πλέον, μπορείς

Ο "χρυσός συνδυασμός" νέων τεχνικών και θεραπειών δίνει απόλυτα προσωποποιημένες λύσεις χαρίζοντάς σας το σώμα των ονείρων σας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το αιώνιο ερώτημα "Μπορώ να έχω το σώμα που εγώ θα ήθελα να έχω;" παραμένει, όμως σήμερα υπάρχει η πιο ευχάριστη απάντηση. Τα τελευταία νέα που έρχονται από το Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιγήρανσης
AMWC, που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό τον Απρίλιο του 2022
με την παρουσία κορυφαίων γιατρών και επιστημόνων από όλο τον κόσμο, λένε "ναι!", η επιστήμη και η τεχνολογία μπορούν να μας χαρίσουν το σώμα που ονειρευόμαστε συνδυάζοντας νέες τεχνικές και θεραπείες με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

Η παγκόσμια τάση στην αντιγήρανση πλέον μιλάει για τους "χρυσούς συνδυασμούς" και εστιάζει απόλυτα στις πλήρως εξατομικευμένες θεραπείες, δηλαδή σε πρωτόκολλα που σχεδιάζονται από τον έμπειρο δερματολόγο για τις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε συγκεκριμένου σώματος. Στην περίπτωση της επίτευξης του ιδανικού σώματος για την κάθε γυναίκα η νέα αυτή τάση ξεκινά με μυϊκή ενδυνάμωση με την τεχνολογία HIFEM. Η ασφαλής τεχνολογία των μαγνητικών πεδίων προκαλεί 20.000 μυϊκές συσπάσεις στα 30 λεπτά της θεραπείας, ένα αποτέλεσμα που καμία φυσική άσκηση δεν μπορεί να δώσει. Μέσα σε ελάχιστες συνεδρίες βλέπουμε αύξηση 20% της μυϊκής μάζας, ενώ η θεραπεία εξασφαλίζει γράμμωση στην περιοχή της κοιλιάς, ανόρθωση των γλουτών και μυϊκή σύσφιγξη σε χέρια και πόδια.

Εν συνεχεία σειρά έχει η γλυπτική των γλουτών και η περαιτέρω ανόρθωσή τους με τη νέα μη επεμβατική θεραπεία Lanluma. Η διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και συνήθως απαιτούνται τρεις συνεδρίες, κατά τις οποίες ο γιατρός εγχέει το υγρό πολυγαλακτικό οξύ με ειδική τεχνική στην προβληματική περιοχή. Πρόκειται για έναν βιοδιεγέρτη που προκαλεί ενεργοποίηση της φυσικής παραγωγής νέου κολλαγόνου από τον οργανισμό με τρόπο σταδιακό και με απόλυτη ασφάλεια. Έτσι, επιτυγχάνεται όχι μόνο ανόρθωση των γλουτών, αλλά και βελτίωση της τοπικής κυτταρίτιδας, χωρίς μελανιές, με ελάχιστο κόπο και διάρκεια αποτελέσματος έως και δύο ετών.

Για τη δραστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας μία ακόμη νέα θεραπεία με συνδυασμένα ένζυμα, όπως κολλαγενάση, υαλουρονιδάση και λιπάση, και μικροενέσεις υπόσχεται θαυματουργά αποτελέσματα, με τις συνεδρίες να γίνονται σε εβδομαδιαία βάση. Τέλος, και η χαλάρωση πλέον δεν αποτελεί πρόβλημα και αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με μη επεμβατικές τεχνικές.

Το νέας τεχνολογίας Morpheus 8 είναι η μοναδική συσκευή fractional ραδιοσυχνότητας που διαθέτει ειδικές κεφαλές για το σώμα προσφέροντας σύσφιγξη στην κοιλιά, στα χέρια, τα γόνατα και στους προσαγωγούς με σταδιακή ενεργοποίηση του κολλαγόνου στο πλαίσιο μηνιαίων συνεδριών. Για περιπτώσεις ακόμη πιο έντονης χαλάρωσης υπάρχουν και τα νέα ελαφρώς πιο επεμβατικά πρωτόκολλα με τις ειδικές κάνουλες Bodytite, που μπορούν να εξασφαλίσουν απίστευτο και άμεσο αποτέλεσμα με αποθεραπεία σε
μόλις μία εβδομάδα
. Η εμπειρία των ειδικευμένων δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών, η επιστημονική γνώση που εξελίσσεται και το πάθος για τη λεπτομέρεια προσφέρουν με ασφάλεια το πιο φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε την Αργυρή Αθ. Καπελλάρη, δερματολόγο- αφροδισιολόγο, τ. επιστημονική συνεργάτιδα του Νοσοκομείου "Α. Συγγρός", εξειδικευθείσα στην αισθητική δερματολογία, μέλος AFME - Γαλλία, ESCAD, ECAM, EADV, και στις laser εφαρμογές (kapellari.gr).