Mother's Day | 10+1 beauty δώρα για τη μαμά σου που αποκλείεται να την αφήσουν ασυγκίνητη

Αυτήν την Κυριακή, 8 Μαΐου, κάνε χαρούμενη τη μητέρα σου με σούπερ επιλογές σε beauty δώρα - που θα βρεις και σε έκπτωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η Ημέρα της Μητέρας είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δείξεις στην μαμά σου την εκτίμηση και την αγάπη που τρέφεις στο πρόσωπό της. Φυσικά, κάθε μέρα του χρόνου είναι όμορφο να εκφράζουμε την τρυφερότητά μας προς εκείνη με οποιονδήποτε τρόπο, όμως η εν λόγω ημέρα, που γιορτάζεται σε όλες τις χώρες παγκοσμίως, αποτελεί την τέλεια αφορμή για να της χαρίσουμε κάτι που θέλει πολύ ή έχει ανάγκη.

Και τι καλύτερο από το να της δωρίσεις κάποιο καλλυντικό; Άρωμα, skincare ή κάποιο προϊόν μακιγιάζ, οι επιλογές είναι ευτυχώς αμέτρητες και σίγουρα θα βρεις κάτι που θα την αντιπροσωπεύει στο full.

Kρέμες με Βιταμίνη C | Ποια ώρα της ημέρας είναι καλύτερο να τις εφαρμόζεις;

Δες παρακάτω 10+1 super ιδέες beauty δώρων για την πολυαγαπημένη σου μαμά - ή για τη φίλη σου που μόλις έγινε μανούλα:

A-Gloei™ Maretinol Oil, Drunk Elephant (στα Sephora)

Face oil για λείανση της επιδερμίδας που συνδυάζει τη vegan ρετινόλη, το παρθένο έλαιο marula και τα κηραμίδια βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας, αμβλύνοντας τις λεπτές γραμμές, την υπερμελάγχρωση, τις ατέλειες και τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος ενώ παράλληλα σφραγίζει την υγρασία και αποκαθιστά την υγιή λάμψη.

Micro Essence Treatment Lotion with Bio-Ferment, Estée Lauder

Μια λοσιόν νέας γενιάς που, μεταξύ άλλων, κλειδώνει την υγρασία και καταπραΰνει για να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση ερυθρότητας. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, έτσι οι πόροι φαίνονται μειωμένοι. 

Filorga Lift Structure Cream, Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Πλούσιας Υφής για Όλους τους Τύπους Επιδερμίδας

Πλούσια κρέμα ημέρας για απόλυτη σύσφιξη και ανόρθωση με δράση Lifting.
Συσφίγγει την επιδερμίδα και αποκαθιστά άμεσα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, γεμίζει τις ρυτίδες και αφήνει το δέρμα απόλυτα λείο. 

The Eye Concentrate, La Mer (lamer.gr)

Eye concentrate που περιέχει το Concentrated Miracle Broth ™, μια ταχείας απορρόφησης περιποίηση που βοηθά στην μεταμόρφωση της ευαίσθητης περιοχής του βλέμματος, παρέχοντας μοναδική ενέργεια και ενυδατική επούλωση, για να μειώσει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των γραμμών σε 21 ημέρες.

Delicious Rhubarb & Rose Travel Gift Set, Molton Brown

Σετ δώρου, που περιέχει Eau de Toilette σε ειδικό μέγεθος ταξιδίου, body wash και body lotion. Νότες γκρέιπφρουτ, τάρτας από φύλλα ραβέντι και κρέμας από βανίλια, καθιστούν το Delicious Rhubarb & Rose ένα κλασικό άρωμα Molton Brown.

Elixir Orchidea, Κρέμα Σύσφιξης & Ανόρθωσης Περιγράμματος, Fresh Line

Premium κρέμα προσώπου, εμπλουτισμένη με καινοτόμα κλινικά-αποδεδειγμένα δραστικά συστατικά που μεταμορφώνουν το δέρμα χαρίζοντας μια πιο λαμπερή, σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα.

Legendary Mom's Set, Smashbox

Το set περιλαμβάνει τα παρακάτω full size προϊόντα:
-1x Photo Finish Control Mattifying Primer 
-1x Halo Plumping Dew 
-1x Be Legendary Lipstick στην απόχρωση Unbridled

Le Phyto Rouge Long-lasting Hydration Lipstick, Sisley Paris (10 Beige Jaipur) - στα Hondos Center

Kραγιόν με μία πολύ μεταξένια υφή που περιβάλλει τα χείλη με ένα λεπτό, λείο και ενυδατικό φιλμ. Χάρη στο σύμπλεγμα "Hydrobooster" που αποτελείται από μικροσφαιρίδια Υαλουρονικού οξέος και Konjac Γλυκομαννάνες, τα χείλη είναι πιο λεία, πιο γεμάτα.

YES I AM DELICIOUS Eau de Parfum, Cacharel

Μια λαχταριστή συμφωνία κακάο και φουντουκιού αναμειγνύεται με ιταλικό πράσινο μανταρίνι και γιασεμί από την Ινδία, σε μια λαχταριστή ευωδιά που μυρίζει έντονα σοκολάτα.

J'adore Eau De Parfum, Dior

Oui La Vie Est Belle Eau De Parfum, Lancôme