Follow us

Milk-Bath Manicure | To trend στα νύχια που ζητούν όλες οι fashionistas τώρα

Τo 90s Supermodel Mani είναι η νέα τάση.

sofia vergara Splash News / Ideal Image

Tα trends στο μανικιούρ έρχονται και φεύγουν κάθε σεζόν, όμως υπάρχει μια τάση που προβλέπουμε ότι θα μείνει διαχρονικά στο προσκήνιο. Ο λόγος για το 90s Supermodel Mani, ένα trend που κατά καιρούς τού έχουν δοθεί πολλές διαφορετικές ονομασίες.

Αναφερόμαστε βασικά στα milky nails, το γαλακτερό ροζ ή λευκό / εκρού που καλύπτει ελαφρά τη βάση του νυχιού, χαρίζοντας ένα πολύ διακριτικό και κομψό αποτέλεσμα. Πολλές φορές, οποιαδήποτε απόχρωση της nude παλέτας χαρίζει το ίδιο ακριβώς εφέ.

Παντρεύεσαι; Ο nail artist της JLo προτείνει 10 κομψά bridal manis with a twist

Το εκπληκτικό με αυτό το trend είναι ότι μπορεί να γίνει είτε σε μονοχρωμία είτε σε γαλλικό ενώ αναβαθμίζει πολύ το όλο look. Στα συν ότι κάνει τα δάχτυλα να δείχνουν πιο λεπτά και μακριά.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να αναλύσουμε περαιτέρω τον λόγο για τον οποίο το προτιμούν οι περισσότερες fashionistas και it girls τώρα. Stars όπως η JLo, Kylie Jenner, Margot Robbie και Nicola Peltz το έχουν υιοθετήσει για τα καλά πλέον στην καθημερινότητά τους.

Ιδίως όσον αφορά στη Nicola Peltz, που αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα των 90s Supermodel Nails. Ο nail artist Tom Bachik το πήγε ένα βήμα παραπέρα, επιλέγοντας ένα tonal nude χρώμα που ταίριαζε άψογα με την επιδερμίδα της, και ήταν αυτό ακριβώς που ονομάζουμε second skin.

It's Pedi Τime | 5+1 hot χρώματα νυχιών για τις πρώτες βόλτες με τα ανoιξιάτικα mules σου

Δες το αποτέλεσμα:

Loading...
Loading...

Αλλά και άλλα milky nails είναι τα παρακάτω:

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ