Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Αυτό είναι το πολύ ιδιαίτερο χτένισμα που έκανε και που κανείς δεν περίμενε

Με ένα ξεχωριστό hairstyle που δεν συνηθίζει, η ηθοποιός μας ταξίδεψε κατευθείαν σε πολύ εξωτικά μέρη.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram @athinao1konomakou

Ότι τα κοτσιδάκια κάθε είδους είναι μεγάλο trend το γνωρίζεις ήδη - είναι άλλωστε η μεγάλη μας αδυναμία εδώ στο Miss Bloom και δεν σταματάμε να γράφουμε για χτενίσματα με πλεξουδάκια και τρόπους να αναβαθμίσεις ακόμα και την πιο απλή κοτσίδα. Τι γίνεται όμως με τα box braids;

Εν συντομία, αναφερόμαστε στα πλεξουδάκια εκείνα που παίρνουν το όνομά τους από το τετράγωνο σχήμα (κουτιού) στο οποίο χωρίζονται τα τμήματα μαλλιών για να δημιουργηθεί αυτό το ιδιότυπο στιλ κοτσίδας. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στις Αφρικανές αλλά και στις Λατίνες και είχε γίνει ιδιαίτερα μόδα και στην Ελλάδα πριν περίπου 5 χρόνια, όταν το υιοθέτησαν οι παίκτριες του ελληνικού Survivor για μεγαλύερη ευελιξία αλλά και ευκολία στη δύσκολη καθημερινότητα του παιχνιδιού.

5 stylish χτενίσματα που κάθε it girl θα υιοθετήσει φέτος το καλοκαίρι

Ένα τέτοιο, παρόμοιο στιλ υιοθέτησε και η Αθηνά Οικονομάκου, που στα stories που δημοσιεύει τις τελευταίες ώρες φαίνεται ξεκάθαρα το συγκεκριμένο χτένισμα - ή τουλάχιστον, μια παραλλαγή του. Η ηθοποιός έχει πλέξει όλα τα μαλλιά της σε box braids ή σε πλεξουδάκια που παραπέμπουν στη γαλλική κοτσίδα, ξεκινώντας από τη ρίζα του κεφαλιού με φόρα προς τα πίσω. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο χτένισμα που αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά της, ενώ ταυτόχρονα είναι μια ωραία εναλλακτική μιας απλής αλογοουράς που θα μπορούσε να είχε επιλέξει.

Τι λες;

Δες το χτένισμα:

Loading...
Αθηνά Οικονομάκου | Αυτό είναι το πολύ ιδιαίτερο χτένισμα που έκανε και που κανείς δεν περίμενε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ