Follow us

Η βραδινή haircare ρουτίνα που πρέπει να ακολουθήσεις αν θες λεία, μεταξένια μαλλιά

Ενώ κοιμάσαι, η τύχη σου δουλεύει (κυριολεκτικά).

hair iStock

Το όνειρο κάθε γυναίκας είναι να ξυπνά κάθε μέρα με λεία, απαλά, λαμπερά μαλλιά που ακτινοβολούν υγεία, σωστά; Αν σου φαίνεται όνειρο απατηλό, να σε ενημερώσουμε ότι γίνεται, και μάλιστα στον ύπνο σου (κυριολεκτικά).

Το μυστικό για να έχεις πάντα υπέροχα μαλλιά βρίσκεται στη σωστή περιποίηση αλλά και στην ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιείς. Πολύ περισσότερο όμως πρέπει να λάβεις υπόψη σου το αν τα προϊόντα απευθύνονται στις δικές σου ανάγκες, αν δηλαδή είναι κατάλληλα για τον δικό σου τύπο μαλλιών και ποιότητα τρίχας.

Ο δοκιμασμένος τρόπος των celebrities για να αποκτήσεις λαμπερά, σούπερ ενυδατωμένα μαλλιά

Άπαξ και καταλήξεις στα ιδανικότερα για σένα haircare προϊόντα, καλό είναι να ακολουθείς μια ολιγόλεπτη ρουτίνα κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς. Διάβασε παρακάτω τα 3 βήματα που θα σου χαρίσουν στιλπνά και υπέροχα μαλλιά που όλες θα θαυμάζουν:

#1. Χτένισε καλά τα στεγνά μαλλιά σου, κατά προτίμηση με μια μεγάλη ξύλινη βούρτσα, έτσι ώστε όχι μόνο να τα ξεμπερδέψεις αλλά και να απομακρύνεις τυχόν ρύπους και έλαια που "κάθονται" στην τρίχα και τη βαραίνουν.

#2. Συνέχισε απλώνοντας μια θεραπεία μαλλιών από τις ρίζες μέχρι τα μήκη των μαλλιών, αφήνοντας άθικτες τις άκρες (προς το παρόν). Στην αγορά θα βρεις άπειρες θεραπείες μαλλιών για όποια ανάγκη μπορείς να φανταστείς. Χτένισε τα μαλλιά για να απλωθεί παντού το προϊόν - προτίμησε μια χτένα με αραιά δόντια γι' αυτή τη δουλειά.

#3. Στις άκρες προτίμησε να απλώσεις ένα έλαιο μαλλιών για έξτρα ενυδάτωση και λάμψη. Αν έχεις χοντρή τρίχα προτίμησε τα πιο υδαρή έλαια ενώ αν η τρίχα είναι πιο λεπτή και επιρρεπής στο σπάσιμο, επίλεξε ένα παχύρρευστο έλαιο.

#4. Τύλιξε τα μαλλιά σου σε κότσο (ή ακόμα καλύτερα, φόρεσε σκουφάκι ύπνου) και άφησε τα προϊόντα να δράσουν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

#5. Το επόμενο πρωί λούσε τα μαλλιά σου και θα διαπιστώσεις μια αξεπέραστη λάμψη και απαλότητα σε αυτά.

3 DIY after sun μάσκες μαλλιών που όντως "δουλεύουν" και χαρίζουν ενυδάτωση και λάμψη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ