Follow us

Θα παντρέψεις την κολλητή σου φέτος το καλοκαίρι; Το υπέροχο καλοκαιρινό μακιγιάζ που πρέπει να δεις

Ιδέες μακιγιάζ για κουμπάρα που είναι πιο cool από ποτέ.

Kaia Gerber Splash News / Ideal Image

Αν ετοιμάζεσαι να παντρέψεις την καλύτερή σου φίλη το καλοκαίρι και αναζητάς φρέσκιες ιδέες μακιγιάζ για κουμπάρα, το 'χουμε - απλά συνέχισε να διαβάζεις.

Ως γνωστόν, θες να λάμπεις εκείνη την ημέρα στο πλάι της κολλητής σου, με ένα μακιγιάζ όμως που να είναι καλοκαιρινό και όσο το δυνατόν πιο ανάλαφρο. Βέβαια, θες να είναι και αρκετά σταθερό ώστε να παραμείνει αναλλοίωτο στο πρόσωπό σου καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να πρέπει να το ανανεώνεις κάθε μισή ώρα αλλά ούτε και να "τρέχει" στο δέρμα σου, αφήνοντας ανεπιθύμητες γυαλάδες και λιπαρότητα.

Τα πιο δημοφιλή γυναικεία αρώματα σύμφωνα με το TikTok

Είτε αποφασίσεις να κάνεις μόνη σου το μακιγιάζ σου είτε σε βάψει επαγγελματίας, η επιλογή στο στιλ, ύφος και χρώματα μακιγιάζ είναι αποκλειστικά δική σου - πρέπει όμως να είναι σε αρμονία με το φόρεμά σου.

Υπάρχουν δύο κατευθύνσεις που ακολουθούν συνήθως οι γυναίκες σε τέτοιες περιστάσεις: Είτε ένα πολύ ανάλαφρο, διακριτικό μακιγιάζ χωρίς πολλά προϊόντα για να μην "σκάσουν" από τη ζέστη, είτε ένα πιο έντονο, glam makeup look λόγω της ημέρας. Και πάλι η επιλογή είναι δική σου, και σε κάθε περίπτωση, πρέπει να νιώθεις άνετα ό, τι κι αν διαλέξεις.

Αυτό είναι το χρώμα σκιάς που κολακεύει τέλεια τα καστανά μάτια

Loading...

Δες παρακάτω ένα mini tutorial που ίσως σε βοηθήσει και σου δώσει inspo για το δικό σου μακιγιάζ:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ