Follow us

Περιποίηση προσώπου | Τα προϊόντα που θα σου χαρίσουν λαμπερό και ανανεωμένο δέρμα

Βρήκαμε όλα τα προϊόντα που θα πάνε την beauty routine σου σε άλλο επίπεδο και θα σου χαρίσουν δέρμα λαμπερό και ανανεωμένο.

MissBloom TEAM
shopflix Courtesy of shopflix.gr

Η περιποίηση προσώπου είναι μια ιεροτελεστία και την ίδια στιγμή, μια διαδικασία απολαυστική, που μπορεί ακόμη και να σε αποφορτίσει από το στρες της καθημερινότητας, ενώ αποτελεί και μια πράξη αγάπης και σεβασμού προς τον εαυτό σου. Ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο, που η επιδερμίδα σου εκτίθεται στον ήλιο και στο θαλασσινό νερό, χρειάζεται ακόμη περισσότερη περιποίηση. Aν λοιπόν νιώθεις πως η beauty routine σου αυτό το διάστημα δεν είναι ικανοποιητική, σου έχουμε προτάσεις με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ειδικά gadgets φροντίδας προσώπου που σίγουρα έχεις δει να χρησιμοποιούν οι beauty bloggers, μάσκες που θα κάνουν το δέρμα σου να λάμψει, προϊόντα καθαρισμού που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τη λιπαρότητα και άλλα που θα κάνουν την αντιγήρανση παιχνιδάκι. Με τη βοήθεια του SHOPFLIX.gr και της τεράστιας ποικιλίας του σε προϊόντα περιποίησης προσώπου στις πιο value for money τιμές, συγκεντρώσαμε σε μία λίστα τα απαραίτητα για καθαρισμό, τόνωση, ενυδάτωση αλλά και αντιγήρανση, που θα σε βοηθήσουν να γίνεις beauty expert.

Κάνε το πρόσωπό σου να λάμψει!

Μάσκα Προσώπου Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment

Περιποίηση προσώπου | Τα προϊόντα που θα σου χαρίσουν λαμπερό και ανανεωμένο δέρμα

Ειδικά το καλοκαίρι, η επιδερμίδα διψά για ενυδάτωση και οφείλεις να της την προσφέρεις. Το Thirstymud της Glamglow είναι μια μάσκα φτιαγμένη για εντατική ενυδάτωση που η επιδερμίδα σου θα λατρέψει, καθώς θα δεις άμεσα αποτελέσματα. Απαλότητα, φρεσκάδα και ανανέωση, μετά από κάθε εφαρμογή.

Αγόρασέ το από 13,84 €

Gel Προσώπου Origins Ginzing Oil-Free Energy-boosting Moisturizer

Υπάρχει περίπτωση να φύγεις το πρωί από το σπίτι χωρίς να έχεις βάλει πρώτα ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο; Μάλλον όχι, γι’ αυτό σου προτείνουμε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα με σύνθεση που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες. Με ευεργετική καφεΐνη και ginseng αλλά και τεχνολογία Hydra-Hug, το gel προσώπου Origins Ginzing Oil-Free Energy-boosting Moisturizer δεν "βαραίνει" ακόμη και τις λιπαρές επιδερμίδες, ενώ παράλληλα τις ενυδατώνει βαθιά.

Αγόρασέ το από 18,23€

Κρέμα Προσώπου Lierac Supra Radiance Nuit Creme Renovatrice Detox

1

Ένα πράγμα που δεν πρέπει να αμελείς ποτέ είναι η κρέμα νυκτός. Εμείς επιλέγουμε από τις καλύτερες, την Supra Radiance Nuit Creme Renovatrice Detox της Lierac, που χαρίζει λάμψη, αντιγήρανση και αποτοξίνωση, με το εκχύλισμα λευκού μαρρούβιου και με το συμπύκνωμα Hyalu-3.

Αγόρασέ το από 35,11€

Serum L'Oreal Revitalift Filler με Υαλουρονικό Οξύ για Ενυδάτωση

6

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα serum από τη L’oreal, το Revitalift Filler, το οποίο καταπολεμά τις ρυτίδες και "γεμίζει" σημεία που υπάρχουν λεπτές γραμμές, με τη βοήθεια του υαλουρονικού οξέως, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και λειαίνει την επιδερμίδα.

Αγόρασέ το από 15, 24€

Λάδι Προσώπου Garnier Bio Organic Hemp Multi-Restore Facial Sleeping Oil

9

Με τη βοήθεια του βιολογικού ελαίου σπόρου κάνναβης, αλλά και τη βιταμίνη Ε, αυτό το έλαιο προσώπου θα κάνει την επιδερμίδα σου λεία και απαλή, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και επανορθωτικά.

Αγόρασέ το από 6,49€

Youth Lab Advanced Dry Oil To Moisturize Nourish & Rejuvenate

Ένα προϊόν που θα σου "λύσει τα χέρια", αφού μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα και στα μαλλιά. Το ξηρό λάδι θρέψης, ενυδάτωσης και προστασίας της Youth Lab είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες και σε κάνει να λάμπεις, ενώ παράλληλα θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Μετά από μερικές εφαρμογές, θα σε ρωτούν όλοι ποιο είναι το μυστικό σου!

Αγόρασέ το από 13,58€

Μάσκα Προσώπου Apivita Express Beauty Propolis

5

Οι ευεργετικές ιδιότητες της πρόπολης είναι γνωστές, ωστόσο πρέπει να σου πούμε πως αυτή η μάσκα της Apivita, εμπλουτισμένη με πρόπολη είναι ιδανική για τις λιπαρές επιδερμίδες, με τάση ακμής, καθώς καθαρίζει σε βάθος, περιορίζει το σμήγμα και χάρη στις αντιμικροβιακές ιδιότητες της πρόπολης, έχει και αντισηπτική δράση, περιορίζοντας τα σημάδια ακμής.

Αγόρασέ το από 2,16€

Σετ Περιποίησης Glamglow Diggers Diamond

100

Ονειρεύεσαι πεντακάθαρη επιδερμίδα και πιο λαμπερή από ποτέ; Βρήκαμε το τέλειο σετ που θα σου τα χαρίσει και τα δυο, με προϊόντα που ενισχύσουν το ένα τη δράση του άλλου. Από τη μια το Supermud Clearing Treatment, με φυτικό άνθρακα και άργιλο απομακρύνει από το δέρμα κάθε ρύπο και όλη την ενοχλητική γυαλάδα και από την άλλη, το Supercleanse Clearing Cream-to-Foam Cleanser είναι μια κρέμα που "μεταμορφώνεται" σε αφρό και αφαιρεί εύκολα από το πρόσωπο μακιγιάζ, ρύπους και υπολείμματα, δίνοντας φρεσκάδα, ενώ παράλληλα καταπολεμά τους διεσταλμένους πόρους.

Αγόρασέ το από 26, 94€

Lip Balm Dior Addict Lip Glow Natural Glow Custom Color Reviving 000 Universal Clear

8

Η φροντίδα των χειλιών είναι κάτι που συχνά ξεχνάς ή παραμελείς. Ωστόσο είναι τόσο σημαντική, όσο και η φροντίδα του υπόλοιπου προσώπου. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα καλό lip balm, όπως της Dior, που περιέχει 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, έλαιο κερασιάς και βούτυρο Shea, που προσφέρει εξαιρετική απαλότητα, ενυδατώνει για 24 ώρες και δίνει στα χείλη διακριτική λάμψη. Πραγματικά τέλειο!

Αγόρασέ το από 26,78€

Για τα μάτια σου μόνο…

Μάσκα Ματιών Natura Siberica Hydrogel Patches για Ενυδάτωση

10

Τα μάτια σου καθημερινά καταπονούνται από κούραση, αϋπνία, οθόνες και γι’ αυτό χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, σε σχέση με το υπόλοιπο δέρμα. Προτείνουμε τα patches ματιών ή αλλιώς αυτοκόλλητα επιθέματα της Natura Siberica, τα οποία ενυδατώνουν σε βάθος την περιοχή και αφαιρούνται εύκολα.

Αγόρασέ το από 12,00€

Κρέμα Ματιών Origins Ginzing Refreshing Eye Cream

2

Τα μάτια είναι μια "δύσκολη" περιοχή γι’ αυτό θα επιμείνουμε. Προτείνουμε λοιπόν να εντάξεις στη ρουτίνα σου την εφαρμογή του Origins Ginzing Refreshing Eye Cream, που θα κάνει το βλέμμα σου και πάλι ξεκούραστο, αναζωογονώντας την επιδερμίδα.

Αγόρασέ το από 20,93€

Gadgets, τα απαραίτητα!

Ηλεκτρική Συσκευή Καθαρισμού Foreo Luna Mini 3 Smart Massager Μαύρο

Για εσένα που σε ταλαιπωρεί η λιπαρότητα τα νέα είναι καλά, αφού βρήκαμε μια συσκευή που θα σε κάνει να την ξεχάσεις. Η Foreo Luna Mini 3 είναι ουσιαστικά μια ηλεκτρική συσκευή καθαρισμού προσώπου που απομακρύνει τους παγιδευμένους ρύπους, τη λιπαρότητα και τα νεκρά κύτταρα. Τι σημαίνει αυτό; Επιδερμίδα με ματ όψη χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

Αγόρασέ το από 178, 95€

Eye Roller Ball Boozyshop

4

Σε ενοχλούν τα σημάδια κούρασης γύρω από τα μάτια; Αυτό το ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει το πρήξιμο και την κουρασμένη επιδερμίδα. Σαν να έχεις κοιμηθεί 12ωρο ένα πράγμα!

Αγόρασέ το από 4,95€

Ρολό Nεφρίτη για Μασάζ Προσώπου Rose Quartz Jade Roller με Gua Sha

7

Το Jade Roller και το Gua – Sha κερδίζουν όλο και περισσότερο τις καρδιές των beauty experts και όχι μόνο. Το Gua Sha σε αποφορτίζει από την κούραση της ημέρας. Ακόμη, διώχνει τις τοξίνες από το δέρμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τονώνει, μειώνει τους πόρους, ενώ βοηθά στο να απορροφώνται καλύτερα από το δέρμα τα προϊόντα περιποίησης. Aκόμη, η μικρή του πλευρά, είναι ιδανική για την περιοχή των ματιών και μειώνει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Από την άλλη, το Jade Roller έχει επίσης πολλαπλά οφέλη: προλαμβάνει τις ρυτίδες, συσφίγγει τους πόρους και βοηθά στους μαύρους κύκλους των ματιών. Ήξερες επίσης ότι ο νεφρίτης χαλαρώνει ενώ βοηθά ακόμη και στην ανακούφιση από πονοκεφάλους; Λίγη περιποίηση με αυτά κάθε βράδυ είναι ό,τι πρέπει για να ξεκουράζεις το πνεύμα αλλά και την επιδερμίδα σου.

Αγόρασέ το από 10,10€

Εμείς φτιάξαμε αυτή τη λίστα για να σε βοηθήσουμε να δώσεις στο πρόσωπό σου αυτό το κάτι παραπάνω που θα σε κάνει να λάμψεις. Αν όμως δεν καλύφθηκες και θέλεις να το ψάξεις λίγο παραπάνω, αρκεί μια επίσκεψη στο shopflix.gr που διαθέτει μια πραγματικά μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης προσώπου στις καλύτερες τιμές, που θα σε κάνουν beauty expert και μάλιστα πολύ σύντομα, αφού ό,τι κι αν επιλέξεις, θα φτάσει στην πόρτα σου άμεσα και με απολύτως εγγυημένη παράδοση, τη στιγμή που θα τα χρειαστείς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ