Follow us

H Apivita καλωσόρισε το καλοκαίρι με το πιο εξωτικό beach party

Και special guest τη δημοφιλή designer Βάσια Κωσταρά.

Βάσια Κωσταρά Courtesy of Apivita

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου η APIVITA καλωσόρισε κι επίσημα το ελληνικό καλοκαίρι με το πρώτο δια ζώσης event στην μετά covid εποχή, με ένα πάρτι στην εξωτική αυλή της "Καραβαϊκής" στη Νέα Πεντέλη.

Η πανέμορφη βραδιά ήταν αφιερωμένη στα αντηλιακά BEE SUN SAFE και στις μάσκες EXPRESS BEAUTY ενώ το εντυπωσιακό flower bar με τα ολόφρεσκα, πολύχρωμα λουλούδια έβαλε κατευθείαν τους καλεσμένους στο κλίμα ενός εξωτικού καλοκαιρινού beach party.

H Apivita καλωσόρισε το καλοκαίρι με το πιο εξωτικό beach party

Τους δημοσιογράφους καλωσόρισε με πολλή ζεστασιά η οικοδέσποινα της βραδιάς Λίνα Κοριζή, Global PR Senior Manager, ενώ στη συνέχεια μίλησαν οι Βάσια Γεργίνη, Marketing Manager APIVITA Ελλάδας και Σωτήρης Πάστρας, Sustainability & Corporate Responsibility Manager.

ee

ee

Special guest η Βάσια Κωσταρά, η οποία μίλησε για τη συνεργασία της με την εταιρεία για τη δημιουργία των πολύ χαρακτηριστικών καλοκαιρινών νεσεσέρ που ήδη κυκλοφορούν στα φαρμακεία μαζί με την αντηλιακή σειρά BEE SUN SAFE.

Το Miss Bloom ήταν εκεί και μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι ήταν μια αξέχαστη βραδιά, με πολύ κέφι, χορό και ξέγνοιαστη, καλοκαιρινή διάθεση!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ