Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Έκανε το τέλειο χτένισμα για την παραλία

Και μας ενέπνευσε για τα δικά μας καλοκαιρινά χτενίσματα.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Παρασκευή σήμερα και πάω στοίχημα ότι ήδη σκέφτεσαι το σαββατοκύριακο που πλησιάζει και την εξόρμηση σε κάποια παραλία ή ακόμα και κάποιον κοντινό νησιώτικο προορισμό. Εκτός από τα απολύτως απαραίτητα (μαγιό, παρεό, καπέλο, αντηλιακό και γυαλιά ηλίου), οφείλεις να σκεφτείς και το χτένισμα για παραλία που θα κάνεις στα μαλλιά σου.

Γιατί ποια δεν θέλει τέλεια μαλλιά στην παραλία (και παντού); Ευτυχώς για εμάς, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα από τα πιο καλοκαιρινά χτενίσματα που έχουμε δει τελευταία και έχω να σου πω ότι μπορείς να το πετύχεις πανεύκολα κι εσύ.

Mermaid Waves Trend | Τα μαλλιά που θα θες να έχεις όλο το καλοκαίρι και που "παίζουν" παντού στο TikTok

Για αρχή, πρόκειται για τα mermaid waves, το χτένισμα που είναι τόσο πολύ συνυφασμένο με το καλοκαίρι και τις διακοπές που δεν γίνεται να μην μεταφερθούμε σε κάποιον εξωτικό καλοκαιρινό προορισμό αντικρύζοντάς το. Η ηθοποιός μάλιστα το έκανε ακόμα πιο ιδιαίτερο, αφού το αποτέλεσμα στα κυματιστά μαλλιά της ήταν τόσο έντονο που θύμισαν έντονα τα crimped hair που κάναμε με την... τοστιέρα. Όμως, η Αθηνά Οικονομάκου το πέτυχε πλέκοντας όλα τα μαλλιά της σε λεπτά box braids, τα οποία και έλυσε μετά από λίγες μέρες.

Δες το αποτέλεσμα:

Loading...

Πώς θα το κάνεις κι εσύ:

Αυτό το look του "μόλις βγήκα απ' τη θάλασσα" και "δεν προσπάθησα καθόλου για τα messy μαλλιά μου" γίνεται εύκολα αν κοιμηθείς όλο το βράδυ με τα μαλλιά σου πλεγμένα σε κοτσίδες, αφού πρώτα τα έχεις ψεκάσει με ένα salt spray.

Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις και την ισιωτική σου, για να κρατήσουν ακόμα περισσότερο οι κυματισμοί σου. Πρόσεξε μόνο να τυλίγεις τις τούφες σε διαφορετικές κατευθύνσεις κάθε φορά αλλά και να μην τις αφήνεις για πολλή ώρα να "καίγονται", για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα - και φυσικά για την υγεία της τρίχας σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ