Το skincare λάθος που οι περισσότερες γυναίκες κάνουν, αλλά ελάχιστες γνωρίζουν

Το νέο must-have για τέλειο και απαλό ντεμακιγιάζ, που θα σε βοηθήσει να το διορθώσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όπως σίγουρα γνωρίζεις το σχολαστικό ντεμακιγιάζ αποτελεί το Α και το Ω για τη διατήρηση μιας υγιούς και λαμπερής όψης. Αυτό που δεν ξέρεις όμως είναι πως ακόμα κι αν ακολουθείς μια ρουτίνα διπλού καθαρισμού, ίσως κάνεις ένα πολύ σημαντικό λάθος, που προκαλεί ανεπανόρθωτη βλάβη στην επιδερμίδα σου.

Οι λόγοι που το νερό micellaire αξίζει μια θέση στη skincare ρουτίνα κάθε γυναίκας

Το skincare λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες

Πόσες φορές στην προσπάθειά σου να αφαιρέσεις την επίμονη, αδιάβροχη μάσκαρα ή το long lasting κραγιόν έχεις τρίψει με μανία τα μάτια και τα χείλη σου; Ε λοιπόν το να μη ξεβάφεσαι με το σωστό τρόπο μπορεί να είναι εξίσου καταστροφικό με το να μην κάνεις καλό ντεμακιγιάζ.

Το δέρμα γύρω από τα μάτια και τα χείλη είναι τέσσερις φορές πιο
λεπτό
και λιγότερο προστατευμένο, μιας και το υδρολιπιδικό του φιλμ έχει χαμηλά επίπεδα σμήγματος. Το επαναλαμβανόμενο λοιπόν τρίψιμο και άλλες σκληρές κινήσεις ενδέχεται να προκαλέσουν ερυθρότητα, σημάδια ή και απώλεια βλεφαρίδων που αποδυναμώνουν ακόμη περισσότερο το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής των ματιών και των χειλιών. Σαν να μην έφτανε αυτό, με τις έντονες κινήσεις κατά τη διάρκεια του ντεμακιγιάζ ενθαρρύνεται η δημιουργία λεπτών γραμμών, ενώ διαταράσσεται ο δερματικός φραγμός, οδηγώντας σε φλεγμονές και ερεθισμούς.

Η λύση

Για να αποφύγεις όλα τα παραπάνω, πρέπει να επιλέξεις ένα κατάλληλο προϊόν, που θα απομακρύνει αποτελεσματικά τις χρωστικές και λιπαρές ουσίες, σε ένα βήμα, χωρίς τρίψιμο, όπως το Sensibio H2O Eye της Bioderma.

Το brand πίσω από το αγαπημένο νερό micellaire των Γαλλίδων, λανσάρει φέτος μετά από πολλά χρόνια ερευνών το νέο must-have για τέλειο και απαλό ντεμακιγιάζ σε μάτια και χείλη. Το Sensibio H2O Eye είναι μία
πατενταρισμένη σύνθεση που περιλαμβάνει μία καινοτόμο, ενεργή,
διφασική μικκυλιακή τεχνολογία, που απομακρύνει ακόμη και το πιο επίμονο αδιάβροχο μακιγιάζ, ενώ παράλληλα καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα των εύθραυστων περιοχών και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες
, χάρη στην προβιταμίνη Β5, που περιέχει.

Η σύνθεσή του ξεχωρίζει από τις δύο φάσεις του, που βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η ελαιώδης φάση διαλύει τυχόν ρύπους ή ίχνη αδιάβροχου μακιγιάζ, ενώ τα μικκύλια τα παγιδεύουν και τα απομακρύνουν. Όλα αυτά χωρίς να ερεθίζει το δέρμα, αλλά αντίθετα να το αφήνει άνετο και απαλό.

Με εμφάνιση χωρίς τεχνητά χρώματα και ελεγμένο υπό οφθαλμολογική παρακολούθηση και από άτομα που χρησιμοποιούν φακούς επαφής, το Sensibio H2O Eye είναι σίγουρα η πιο safe και αποτελεσματική επιλογή, που μπορείς να κάνεις για το ντεμακιγιάζ των ματιών και των χειλιών σου.

Η ρουτίνα του σωστού ντεμακιγιάζ

-Ανακίνησε το προϊόν για να εμπλουτίσεις τα μικκύλια στην υδάτινη φάση και έτσι να δημιουργηθεί ένα σταθερό ομογενές γαλάκτωμα.

-Εμπότισε καλά ένα βαμβακερό δισκίο, εφάρμοσε το προϊόν στην περιοχή που θέλεις.

-Άφησέ το περίπου 20 δευτερόλεπτα ώστε το γαλάκτωμα να παγιδεύσει χρωστικές ουσίες και ρύπους και μετά απομάκρυνέ το.
P.S: Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα!

Editor's Note: Πριν το ντεμακιγιάζ των ματιών, χρησιμοποιήσε το νερό Micellaire Sensibio H2O για να απομακρύνεις τις ακαθαρσίες και τους
ρύπους που συγκεντρώθηκαν μέσα στη μέρα στο πρόσωπό σου
και ολοκλήρωσε τη ρουτίνα σου εφαρμόζοντας την κρέμα Defensive ή την Defensive rich για να καταπραΰνεις και να "επαναφορτίσεις" την επιδερμίδα σου.

info
Βρες όλα τα προϊόντα Bioderma στα φαρμακεία, eshop φαρμακείων και επιλεγμένα καταστήματα ομορφιάς.