Follow us

Η empowering έκθεση φωτογραφίας του Dove που πρέπει να επισκεφθείς μέσα στο ΠΣΚ

Ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε την περιοχή της μασχάλης, δεν συμφωνείς;

μασχάλες Istock Photo

Βόλτα για καφέ, ψώνια και φαγητό. Δεν βαρέθηκες να κάνεις συνέχεια τα ίδια και τα ίδια κάθε ΠΣΚ; Αυτή την εβδομάδα κάνε κάτι διαφορετικό και επισκέψου την πιο empowering έκθεση φωτογραφίας της πόλης.

The Artpit Collection

Το Dove παρουσιάζει μια διαφορετική έκθεση φωτογραφίας στον Εκθεσιακό Χώρο του Μετρό Συντάγματος από την 1η μέχρι τις 3 Ιουλίου, που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις. Το εμβληματικό beauty brand σε συνεργασία με 8 διάσημους Έλληνες φωτογράφους αποφάσισε να πει μερικές από τις χιλιάδες ιστορίες της περιοχής της μασχάλης μέσα από τη φωτογραφική έκθεση The Artpit Collection.

Η empowering έκθεση φωτογραφίας του Dove που πρέπει να επισκεφθείς μέσα στο ΠΣΚ

Από το πώς βιώνουν από την ενηλικίωση μέχρι και τώρα αυτό το μέρος του σώματος τους, στο τι ανασφάλειες τους δημιουργεί και τι θυσίες έχουν κάνει για να φαίνονται όμορφες σε αυτό το σημείο, οι γυναίκες που συμμετέχουν δίνουν η κάθε μία τη δική της οπτική, οπτικοποιημένη με την εκάστοτε μοναδική φωτογραφική τεχνική των φωτογράφων.

Σκοπός της έκθεσης είναι να ανοίξει τη συζήτηση για αυτή την περιοχή με έναν ουσιαστικό τρόπο, σπάζοντας όλα τα taboo και προβάλλοντας την αληθινή ομορφιά των γυναικών όπως χρόνια τώρα πρεσβεύει το DOVE. Ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε την περιοχή της μασχάλης, δεν συμφωνείς;

PS: Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Δες το βίντεο:


info
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 1/7 11:00-16:00, 2/7 11:00-19:00, 3/7 11:00-19:00
www.facebook.com/DoveGreece
www.youtube.com/user/GreeceDove
#DOVE #TheArtpitCollection

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ