Follow us

Tα προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει να αποκτήσεις πριν φύγεις για καλοκαιρινές διακοπές

Η "Aerial Blooms" της DUST+CREAM έχει όλα τα καλλυντικά που θα χρειαστείς για το φετινό καλοκαίρι - και όχι μόνο.

makeup iStock

Είναι γνωστό ότι όποτε θέλουμε να ψωνίσουμε ποιοτικά καλλυντικά σε προσιτές τιμές, η DUST+CREAM είναι το πρώτο brand που μας έρχεται στο μυαλό και στο οποίο είμαστε σίγουρες ότι θα βρούμε ό, τι θελήσουμε. Η αμιγώς ελληνική αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών, που βρίσκεται πλέον σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην Κύπρο, είναι η εταιρεία που προσφέρει μια τεράστια ποικιλία σε προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, κρέμες, καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας, αποτελώντας ένα από τα πιο δημοφιλή brands της αγοράς.

Για αυτή τη σεζόν η DUST+CREAM μόλις λάνσαρε μια Limited edition σειρά προϊόντων μακιγιάζ με την ονομασία "Aerial Blooms", που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. H σειρά αποτελείται από μια παλέτα με 6 σκιές για τα μάτια, μια παλέτα προσώπου με ρουζ, bronzer και highligter, ένα primer προσώπου με blurring εφέ, 2 lip tints που αλλάζουν χρώμα με την επαφή με τα χείλη, ένα ενυδατικό Lip balm, ένα Body mist με νότες από άρωμα μανόλιας, κυκλάμινου και λωτού καθώς και μια μωβ-λιλά μάσκαρα για όγκο και έντονο χρώμα.

Tα προϊόντα μακιγιάζ που πρέπει να αποκτήσεις πριν φύγεις για καλοκαιρινές διακοπές
dust n cream

Όλα τα προϊόντα έχουν ένα floral packaging στις φωτεινές αποχρώσεις του μωβ και του πορτοκαλί ενώ με την αγορά δύο οποιονδήποτε προϊόντων της σειράς από οποιοδήποτε κατάστημα DUST+CREAM, δίνεται κουπόνι έκπτωσης 15% στη μάσκαρα. Μην χάσεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τη σειρά τόσο από κοντα όσο και online στο www.dustandcream.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ