Safe in the sun | Αυτό το αντηλιακό θα σου χαρίσει προστασία αλλά και ενυδάτωση

Η λιποσωμιακή τεχνολογία, σύμφωνα με την οποία έχει δημιουργηθεί, είναι αυτή που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αντηλιακά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η αντηλιακή προστασία είναι πλέον αναγκαία ολόκληρο τον χρόνο, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με την επιδερμίδα του προσώπου μας, που εκτίθεται άμεσα στον ήλιο και είναι επιρρεπής στις βλαβερές επιπτώσεις του. Η χρήση αντηλιακού προσώπου καθημερινά είναι επιτακτική αν δεν θέλουμε να δούμε τις συνέπειες της πρόωρης γήρανσης (κηλίδες, πανάδες, ρυτίδες και γραμμές) στο πρόσωπό μας, ακόμα και από τα early 20 μας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά καλό είναι να επαναλαμβάνουμε την επάλειψή του συχνά μέσα στη μέρα, ιδίως αν κινούμαστε σε εξωτερικούς χώρους και, πολύ περισσότερο, όταν είμαστε διακοπές και περνάμε όλη την ημέρα μας στην παραλία.

Είναι επίσης σημαντικό να επιλέγουμε το σωστό αντηλιακό για την επιδερμίδα μας, που θα παρέχει προστασία αλλά και ενυδάτωση, ενώ θα χαρίζει μια ανάλαφρη αίσθηση στο πρόσωπο που θα μας κάνει να θέλουμε να το φοράμε συνέχεια.

Ένα τέτοιο αντηλιακό είναι και το Super Sun® SPF 50+ της σειράς δερμοκαλλυντικών LipoSOMAE για χρήση στο πρόσωπο και στον λαιμό, και περιέχει εκχύλισμα Ροδιού και Αλόη Βέρα. Πρόκειται για ενεργά συστατικά που ενυδατώνουν την επιδερμίδα και μειώνουν το οξειδωτικό στρες και την εμφάνιση των σημαδιών φωτογήρανσης ενώ η λεπτόρρευστη και δροσερή υφή του απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Το καλύτερο; Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και τις λιπαρές επιδερμίδες.

Αυτό που ξεχωρίζει το αντηλιακό αυτό από τα υπόλοιπα αντηλιακά της αγοράς είναι η λιποσωμιακή τεχνολογία σύμφωνα με την οποία έχει σχεδιαστεί. Τα λιποσώματα μπορούν να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα και την βιοδιαθεσιμότητα των ενεργών συστατικών του αντηλιακού, καθώς διευκολύνουν τη μεταφορά τους στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας. Επιπλέον, μειώνεται η δια-επιδερμική απώλεια νερού, διατηρώντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη.

Περισσότερες πληροφορίες για το αντηλιακό Super Sun SPF 50+ μπορείς να βρεις εδώ.