Follow us

Καλοκαιρινό νεσεσέρ | Μην κλείσεις τη βαλίτσα σου χωρίς αυτό το προϊόν ομορφιάς

Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ αποτελούν σταθερά ένα από τα must-haves του καλοκαιρινού νεσεσέρ.

makeup iStock

Ετοιμάζεις βαλίτσα για το Σαββατοκύριακο (ή τις επίσημες διακοπές σου), έχεις πακετάρει όλα τα αέρινα ρούχα σου και θες να κλείσεις το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σου - στο οποίο πρέπει απαραίτητα να συμπεριλάβεις τα πιο χρήσιμα προϊόντα ομορφιάς. Φυσικά, κανένα καλλυντικό δεν είναι περιττό και αν μπορούσαμε θα τα παίρναμε όλα μαζί μας. Όταν όμως πρέπει να επιλέξεις και να καταλήξεις στα απολύτως απαραίτητα, που δεν θα πιάνουν και πολύ χώρο στη βαλίτσα, τότε τι κάνεις;

Ένα προϊόν που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις είναι τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Αποτελεί ένα από τα must-haves του νεσεσέρ αφού, όπως έχουμε ξαναπεί, η σωστή αφαίρεση του μακιγιάζ από το πρόσωπο είναι το Α και το Ω για μια λαμπερή επιδερμίδα και δεν πρέπει να αμελείται ποτέ και για κανέναν λόγο. Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ λοιπόν είναι πρακτικά αλλά και ευέλικτα, αφού χωράνε και στο πιο μικρό νεσεσέρ χωρίς να πιάνουν χώρο και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις εύκολα όπου κι αν είσαι.

Ποια να επιλέξεις

Εμείς είμαστε fans της Pom Pon, της Νο1 σειράς υγρών μαντηλιών ντεμακιγιάζ στην Ελλάδα, που φέτος φέρνουν για μία ακόμα φορά την εξέλιξη στο ντεμακιγιάζ. Τα νέα Pom Pon Intensive Skincare διαθέτουν έναν πρωτοποριακό συνδυασμό premium συστατικών με πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα: Το Φυτικό Κολλαγόνο, που βοηθά στην επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος, και τον Χρυσό, το πολύτιμο αυτό συστατικό για την επιδερμίδα που χαρίζει ενυδάτωση, σύσφιξη, μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Καλοκαιρινό νεσεσέρ | Μην κλείσεις τη βαλίτσα σου χωρίς αυτό το προϊόν ομορφιάς

Με τα υγρά μαντηλάκια θα απομακρύνεις εύκολα το μακιγιάζ, τη σκόνη και τους ρύπους ενώ παράλληλα θα αναζωογονήσεις την επιδερμίδα σου, κάθε στιγμή της ημέρας όπου κι αν είσαι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ