Follow us

Παντρεύεσαι και ψάχνεις ιδέες μακιγιάζ; 5 διάσημες Ελληνίδες νύφες που θα σε πείσουν ότι το φυσικό look είναι το καλύτερο

Οι τάσεις πλέον σε καλούν να αναδείξεις και όχι να καλύψεις τα χαρακτηριστικά σου.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Αν παντρεύεσαι το καλοκαίρι (ή το φθινόπωρο) και αναζητάς ιδέες μακιγιάζ για νύφες, οι celebrities μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν πηγή αστείρευτης έμπνευσης.

Κι ενώ ο γάμος αποτελεί μια περίσταση που είναι, γενικότερα, άρρηκτα συνδεδεμένη στο μυαλό όλων με πιο glam looks, καθώς και μια ημέρα που η νύφη έχει δικαίωμα να φορέσει και να βαφτεί όπως ακριβώς το ονειρευόταν από μικρή, η μόδα αλλάζει και πλέον τα δεδομένα είναι κάπως διαφορετικά. Εν έτει 2022, έπειτα και από δύο χρόνια πανδημίας, που συνέβαλε πολύ στο να αλλάξει η νοοτροπία μας για πολλά πράγματα, μπορούμε να πούμε ότι ακόμα και τα bridal makeup trends είναι λίγο διαφορετικά.

Θα παντρέψεις την κολλητή σου φέτος το καλοκαίρι; Το υπέροχο καλοκαιρινό μακιγιάζ που πρέπει να δεις

Πλέον, οι περισσότερες νύφες αποζητούν κάτι αρκετά απλό τόσο για το νυφικό όσο και για το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους, και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο αν μιλάμε για καλοκαιρινούς γάμους, που σχεδόν πάντα θα τελούνται υπό το καθεστώς... καύσωνα. Ιδίως αναφορικά με το μακιγιάζ, οι νύφες θέλουν κάτι ανάλαφρο, που δεν θα καλύπτει τα χαρακτηριστικά τους, αλλά αντιθέτως θα τα αναδεικνύει. Και αυτό σημαίνει λιγότερο foundation και πούδρες, που ενέχουν ως ρίσκο το "σπάσιμο" του δέρματος και τη δημιουργία γραμμών και ρυτίδων εκεί που δεν υπήρχαν, ή την αλλοίωση του αποτελέσματος μετά από λίγες ώρες, όταν το μακιγιάζ θα αρχίσει λογικά να "λιώνει". Η τάση πλέον είναι "less is more" στη χρήση καλλυντικών για ένα όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Φυσικά, το ζητούμενο είναι η σταθερότητα και η διάρκεια. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να συμβουλευτείς έναν makeup artist που να εμπιστεύεσαι, έτσι ώστε με την κατάλληλη τεχνική και τα σωστά για την επιδερμίδα σου προϊόντα να πετύχετε από κοινού ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα για το οποίο θα καμαρώνεις μετά από χρόνια στις φωτογραφίες.

Σου αρέσουν τα φυσικά νύχια; Τότε θα λατρέψεις το Russian manicure | Το αγαπημένο και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Κι αν ακόμα δεν έχεις πειστεί γιατί το φυσικό (ή nude) μακιγιάζ είναι καλύτερο και πιο κολακευτικό,δ ες παρακάτω 5 διάσημες Ελληνίδες που το υιοθέτησαν τη δική τους μεγάλη μέρα και έλαμψαν:

Δούκισσα Νομικού

Loading...
Loading...

Αθηνά Οικονομάκου

Loading...

Κάτια Ζυγούλη

Loading...

Χριστίνα Μπόμπα

Loading...
Loading...

Τόνια Σωτηροπούλου

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ