Follow us

Βάσω Λασκαράκη | Το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι το αγαπημένο των Ελληνίδων

Η διακριτική αλλαγή στην εμφάνισή της, που την ανανέωσε.

Βάσω Λασκαράκη Courtesy of Garnier

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη να μην αγαπά να πειραματίζεται με τα μαλλιά της, κάνει όμως πάντα τις πιο κολακευτικές, διακριτικές αλλαγές. Η πιο πρόσφατη είναι ίσως και η πιο πετυχημένη.

Το νέο χρώμα μαλλιών της Βάσως Λασκαράκη

Ούσα πλέον η νέα ambassador της Garnier και πρωταγωνίστρια της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας της μάρκας για τη μόνιμη βαφή Color Sensation, η ηθοποιός αποφάσισε να απαρνηθεί το dirty blonde hair look της και να υιοθετήσει ένα πολύ ενδιαφέρον natural blonde χρώμα στα μαλλιά της.

Βάσω Λασκαράκη | Το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι το αγαπημένο των Ελληνίδων

Για να πετύχει το look, που ονειρευόταν, χρησιμοποίησε την απόχρωση 7.0 της Color Sensation, μια από τις πιο αγαπημένες αποχρώσεις των Ελληνίδων, η οποία της ταίριαξε αμέσως και χάρισε στα μαλλιά της ένα έντονο και λαμπερό χρωματικό αποτέλεσμα.

Βάσω Λασκαράκη

Το ανάλαφρο χτένισμά της στη νέα καμπάνια, που γυρίστηκε σε μία πολυτελή εξοχική κατοικία στο Καπανδρίτι Αττικής, επιμελήθηκε η Ιαπωνικής καταγωγής hair stylist Kazue Deki η οποία έχει δουλέψει πάνω σε παγκοσμίου φήμης διαφημιστικές καμπάνιες για μαλλιά, ενώ οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της καμπάνιας φέρουν την υπογραφή του Πέτρου Δελλατόλα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ