Εδώ θα βρεις τις πιο συμφέρουσες εκπτώσεις σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς

Αναζήτησε τα φαρμακεία του Δικτύου Pharma PLUS με σήμα τον σταυρό στην πορτοκαλί κάψουλα και βρες τα αγαπημένα σου καλλυντικά στις καλύτερες τιμές.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

H Pharma PLUS, μέλος του Ομίλου Lavipharm, είναι μια εταιρεία που λαμβάνει πάντα υπόψη τις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας αποκλειστικά προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων υγείας και ομορφιάς.

Εξού και, εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου και των διακοπών, έχει ετοιμάσει τις πιο συμφέρουσες εκπτώσεις για όσους επιλέγουν τα φαρμακεία του Δικτύου για τις αγορές τους.

Έτσι, έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, οι κάτοχοι της κάρτας πελάτη +plus της Pharma PLUS απολαμβάνουν προνομιακές τιμές, εκπτώσεις και ελκυστικές προσφορές σε μια πληθώρα κωδικών σε επώνυμα brands στο χώρο του φαρμακείου. Η καλοκαιρινή ενέργεια προσφορών στο Δίκτυο Φαρμακείων Pharma PLUS δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν τα προϊόντα της αρεσκείας τους, με εκπτώσεις από 30-50%, ενώ οι προσφορές αφορούν τις πιο περιζήτητες κατηγορίες προϊόντων αυτή την εποχή, όπως είναι τα αντηλιακά και τα προϊόντα αδυνατίσματος.

Ανακάλυψε περισσότερα για τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια στο www.pharmaplusonline.gr