Follow us

3+1 συμβουλές για ακόμα πιο όμορφη επιδερμίδα το καλοκαίρι

Η επιδερμίδα σου στα καλύτερά της.

woman - Histoplastin Shutterstock

Με το μακιγιάζ να γίνεται όλο και πιο φυσικό, όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει, τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να δώσεις έμφαση στην περιποίηση της επιδερμίδας σου για να αποκαλύψεις την πιο όμορφη και λαμπερή εικόνα της: Ακολουθούν 3+1 skincare συμβουλές, που σου εγγυόμαστε πως αν τις ακολουθήσεις, μέχρι τον 15Αυγουστο θα δεις σπουδαία διαφορά:

Εστίασε στον καλό καθαρισμό της επιδερμίδας

Το ότι θα πρέπει να κάνεις καλό ντεμακιγιάζ σε καθημερινή βάση, σίγουρα το ξέρεις. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι ακόμα και τις μέρες που δεν έχεις βαφτεί, θα πρέπει να καθαρίζεις σχολαστικά την επιδερμίδα σου για να απομακρύνεις ρύπους, λιπαρότητα και υπολείμματα αντηλιακού. Έτσι, η επιδερμίδα σου θα λάμπει και θα είναι έτοιμη να δεχτεί τα δραστικά συστατικά των προϊόντων που θα εφαρμόσεις στη συνέχεια.

Επίλεξε μία σούπερ ευεργετική κρέμα προσώπου

H ενυδάτωση εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο μυστικό για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα και το καλοκαίρι. Μια απλή ενυδατική όμως δεν αρκεί. Χρειάζεσαι μια κρέμα με επιστημονικά αποδεδειγμένες ευεργετικές ιδιότητες, που θα μεταμορφώσει πραγματικά την επιδερμίδα σου. Μη φύγεις λοιπόν για διακοπές χωρίς να βάλεις στο νεσεσέρ σου την 100% φυσική κρέμα Histoplastin Red, η οποία αναγεννά την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της πιο ελαστική υφή και πιο νεανική όψη.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία αφού η Histoplastin Red βασίζεται στην έρευνα του διεθνώς διακεκριμένου Oμότιμου Καθηγητή και Επίτιμου Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Παπαγεωργίου και της ερευνητικής του ομάδας σε συνεργασία με διεθνούς φήμης Ινστιτούτα, Ερευνητικά κέντρα και Πανεπιστήμια. Ο Καθηγητής ερεύνησε για περισσότερα από 40 χρόνια τους αναγεννητικούς παράγοντες του δέρματος. Τις έρευνές του επιβεβαίωσαν πρόσφατες (2016) ανεξάρτητες μελέτες από 9 διαπρεπείς επιστήμονες με διεθνές κύρος από The Himalaya Drug Company (Department of Phytochemistry, Department of Cell Biology, Research and Development). Τα συμπεράσματα των επιστημόνων έδειξαν ότι τα συστατικά που περιέχονται στην Histoplastin Red επιβραδύνουν τη γήρανση και αυξάνουν το κολλαγόνο, την ελαστίνη και την ινβολουκρίνη, που είναι τα βασικά δομικά συστατικά του δέρματος.

Τώρα το καλοκαίρι σου προτείνουμε να επιλέξεις μία από τις πιο ανάλαφρες εκδοχές της καινοτόμας αυτής κρέμας:

Η Light Texture έχει ελαφριά υφή που ταιριάζει σε επιδερμίδα λιπαρή, κανονική ή μικτή.

3+1 συμβουλές για ακόμα πιο όμορφη επιδερμίδα το καλοκαίρι

Τώρα αν χρειάζεσαι ακόμη πιο ελαφριά υφή, υπάρχει η Ultra Light Texture για λιπαρή, νεανική επιδερμίδα.

Histoplastin

Και οι δύο φυσικά απορροφώνται άμεσα και θα κάνουν την επιδερμίδα σου πιο λεία και σφριγηλή, ήδη από τις πρώτες χρήσεις.

Η ιδανική υφή κρέμας για κάθε τύπο επιδερμίδας

Χρησιμοποίησε ένα ice roller

Για να κάνεις το πρόσωπό σου να δείξει πιο ξεκούραστο και αναζωογονημένο, κάνε μασάζ με ένα ice roller ή ένα face roller, που θα έχεις αφήσει αποβραδίς στο ψυγείο. Γρήγορα αυτή θα γίνει η αγαπημένη σου καλοκαιρινή skincare συνήθεια όχι μόνο λόγω των αποτελεσμάτων, που θα δεις στην επιδερμίδα σου, αλλά και της αναζωογονητικής και δροσιστικής αίσθησης του roller στο δέρμα.

Μην ξεχνάς το αντηλιακό

Η εφαρμογή του αντηλιακού θα πρέπει να αποτελεί πάντα -και ειδικά το καλοκαίρι- το τελευταίο βήμα της πρωινής ρουτίνας σου, έτσι ώστε να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από τις ακτίνες UV και κατά συνέπεια από τη φωτογήρανση και τις καφέ κηλίδες, και να διατηρήσεις την υγιή της όψη.

Τι περιμένεις; Η πιο όμορφη επιδερμίδα που είχες ποτέ, είναι μόνο μερικές αλλαγές στη ρουτίνα σου μακριά.

info
Βρες τις κρέμες Histoplastin Red στα φαρμακεία
www.histoplastin.com
www.instagram.com/histoplastin/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ