Follow us

Η Κατερίνα Γερονικολού βρήκε τον πιο εύκολο τρόπο να κάνει μπούκλες χωρίς θερμότητα

Το tip που πρέπει να δεις πριν φύγεις για καλοκαιρινές διακοπές.

μπούκλες χωρίς θερμότητα NDP

Με τον υδράργυρο να φλερτάρει με τους 40 βαθμούς, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε όλες να κάνουμε είναι να χτενίσουμε τα μαλλιά μας με hot tools. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως είμαστε καταδικασμένες σε ένα καλοκαίρι με αχτένιστα, φριζαρισμένα και απεριποίητα μαλλιά. Η Κατερίνα Γερονικολού βρήκε τον πιο εύκολο τρόπο να κάνει μπούκλες χωρίς θερμότητες και το tip της θα σου λύσει τα χέρια τώρα στις καλοκαιρινές διακοπές.

Οι Ελληνίδες celebrities αποφάσισαν | Αυτό είναι το χρώμα που πρέπει να ζητήσεις στο επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ

Μπούκλες χωρίς θερμότητα | Το tip της Κατερίνας Γερονικολού

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία της από τις διακοπές της στην Κέρκυρα, η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε πως ο δικός της αγαπημένος τρόπος να πετυχαίνει μπούκλες χωρίς θερμότητα είναι ο πιο old school, δηλαδή να πιάνει τα μαλλιά της σε πολλές μικρές πλεξούδες. "Τρελοκοτσιδού. Για να γίνουν τα μαλλάκια σγουρά. Θυμάστε;", έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Μην ψάχνεις άλλο | Αυτά είναι τα ωραιότερα χτενίσματα για φορέματα με έναν ώμο

Για να βεβαιωθείς ότι τα μαλλιά σου δεν θα είναι φριζαρισμένα μόλις τα λύσεις, εφάρμοσε στα μήκη ένα leave-in conditioner και δημιούργησε τα πλεξουδάκια αφού τα μαλλιά σου είναι κατά 80% στεγνά. Άφησέ τα όσο το δυνατόν περισσότερο μπορείς και αφού τα λύσεις και τα τινάξεις ελαφρώς, μην ξεχάσεις να ψεκάσεις λίγο sea salt stray και να τα "τσαλακώσεις" με τα ακροδάχτυλά σου. για ένα πιo messy αποτέλεσμα.

Δες την ανάρτησή της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ