Ο καλύτερος σύμμαχος στο styling μαλλιών

Το SteamPod 3.0 της L’Oréal Professionnel είναι το πιο εύχρηστο (και απαραίτητο) εργαλείο styling.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το SteamPod 3.0 είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο styling με ατμό, πατενταρισμένο από τη L’Oréal Professionnel. Χάρη στον πιο ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό του, κάνει το styling των μαλλιών πιο εύκολο από ποτέ. Το ισιωτικό μαλλιών SteamPod 3.0 εξασφαλίζει πιο αποτελεσματικό ίσιωμα σε θερμοκρασία 50° χαμηλότερη από εκείνη των κοινών ισιωτικών. Επιπλέον, το νέο ενσωματωμένο δοχείο νερού το καθιστά εύκολο στη χρήση και ιδανικό για ταξίδια.

Το styling των μαλλιών σου εξαρτάται από το προσωπικό σου στυλ. Οι μπούκλες στα μαλλιά είναι ένας ωραίος τρόπος για να προσθέσεις όγκο. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να τις κάνεις σωστά:

-Μετά το λούσιμο, σε νωπά μαλλιά, άπλωσε την κρέμα λείανσης Steam Pod Activated Cream από το μεσαίο μήκος έως τις άκρες των μαλλιών για προστασία από τη θερμότητα και έλεγχο του φριζαρίσματος για 48 ώρες. Αν έχεις λεπτά μαλλιά χρησιμοποίησε το Steam Pod Activated Milk.

- Στέγνωσε τα μαλλιά με πιστολάκι σε χαμηλή σκάλα.

- Χρησιμοποίησε το SteamPod 3.0 με μετρητή ρύθμισης θερμότητας. Τα λεπτά μαλλιά δεν απαιτούν τόση θερμότητα σε σύγκριση με τα χοντρά μαλλιά.

- Τύλιξε το τμήμα γύρω από τη ράβδο, αφήνοντας τις άκρες ανέγγιχτες, για περίπου πέντε δευτερόλεπτα. Όσον αφορά το styling στα πλαϊνά των μαλλιών, γείρε το κεφάλι σου για να διατηρήσεις μια ασφαλή απόσταση μεταξύ του δέρματός σου και της ράβδου ώστε ν’ αποφύγεις εγκαύματα.

- Επανάλαβε τμήμα-τμήμα μέχρι να κάνεις μπούκλες σε ολόκληρο το κεφάλι σου.

- Μόλις τα μαλλιά σου κρυώσουν εντελώς, τράβηξε απαλά και χτένισε τις μπούκλες με το δάχτυλο για ένα φυσικό φινίρισμα.

Ολοκλήρωσε με 1-2 σταγόνες από το Steam Pod Ends-Protecting Concentrated Serum ομοιόμορφα στις άκρες, για μέγιστη λάμψη και προστασία από την υγρασία και το φριζάρισμα. Για ένα wavy look, μπορείς επίσης να σμιλεύσεις τους κυματισμούς βάζοντας προϊόν στα δάχτυλά σου.

Αν από την άλλη είσαι fan του ίσιου, sleek look, δες παρακάτω πώς θα το κάνεις σωστά:

- Μετά το λούσιμο άπλωσε την κρέμα λείανσης Steam Pod Activated Cream από τα μέσα έως τις άκρες των μαλλιών για προστασία από τη θερμότητα και έλεγχο του φριζαρίσματος για 48 ώρες. Ειδικά για λεπτά μαλλιά χρησιμοποιήστε το Steam Pod Activated Milk.

- Στέγνωσε τα μαλλιά με το πιστολάκι στη χαμηλή σκάλα αέρα.

- Χρησιμοποίησε την ισιωτική μαλλιών με ατμό και με μετρητή θερμότητας SteamPod 3.0 Εάν έχεις λεπτά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά, ρύθμισε τη θερμοκρασία στους 180 βαθμούς. Γύρισέ το έως και στους 220 βαθμούς για χοντρά μαλλιά.

- Η ταχύτητα έχει σημασία. Αν πας πολύ γρήγορα, τα μαλλιά δεν θα ισιώσουν και αν προχωράς πολύ αργά, θα καούν. Πέρασέ το μεθοδικά, τμήμα προς τμήμα, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες και τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν αυτό το κομψό, λείο look.

- Ολοκλήρωσε με το ενυδατικό σέρουμ Steam Pod Ends-Protecting Concentrated. Εφάρμοσε 1-2 σταγόνες από τα μέσα των μαλλιών έως τις άκρες για λάμψη και προστασία από την υγρασία και το φριζάρισμα.

Όποιο και αν είναι το styling που προτιμάς, επίλεξε τα κατάλληλα εργαλεία και προϊόντα μαλλιών της L’Oréal Professionnel για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα με τη μέγιστη ασφάλεια. Το SteamPod θα είναι σίγουρα ο μεγάλος σου σύμμαχος.

Ακολούθησε τη L’Oréal Professionnel Paris στο Facebook και YouTube.