Follow us

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Πώς θα αντιγράψεις πανεύκολα τα ανάλαφρα, κυματιστά μαλλιά της ηθοποιού

Messy beach waves και "καθαρό" μακιγιάζ συνθέτουν το πιο κομψό (και καλοκαιρινό) beauty look που έχουμε δει τελευταία.

Αντιγόνη Κουλουκάκου NPD

Φυσική ομορφιά, διακριτικό μακιγιάζ και ανάλαφρα μαλλιά είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά στοιχεία που περιγράφουν απόλυτα το beauty look της Αντιγόνης Κουλουκάκου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που θεωρείται μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, ενώ πολύ συχνά παρομοιάζεται με αρχαία Ελληνίδα θεά.

Η ίδια φαίνεται ότι δεν προτιμά το έντονο μακιγιάζ ούτε τα περίτεχνα χτενίσματα, αφήνοντας πολύ συχνά ελεύθερα τα μαλλιά της αλλά και σχεδόν άβαφο το πρόσωπό της. Ακόμα και στη σειρά του MEGA "Η Γη της Ελιάς" στην οποία πρωταγωνιστούσε την περασμένη σεζόν, έδειχνε συχνά να μην φοράει ίχνος μακιγιάζ.

Το ίδιο συνέβη και στην πρόσφατη εμφάνισή της στην Επίδαυρο, την οποία επισκέφτηκε το περασμένο σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσει την "Αντιγόνη" του Σοφοκλή. Καλοκαίρι γαρ, καταλαβαίνουμε απόλυτα τον λόγο για τον οποίο προτίμησε να υιοθετήσει ένα τόσο natural look, που ταίριαξε απόλυτα με το μίνιμαλ, λευκό, μάξι φόρεμά της.

Πιο αναλυτικά, την προσοχή μας τράβηξαν τα μαλλιά της που είχαν έναν ανάλαφρο κυματισμό αλλά και ιδιαίτερο όγκο. Αυτό ακριβώς το hairstyle είναι που τιμάται από τις περισσότερες celebrities, fashionistas και beauty addicts το καλοκαίρι, αφού όχι μόνο κολακεύει τα περισσότερα πρόσωπα αλλά δείχνει cool και stylish σε οποιαδήποτε περίσταση. Ταυτόχρονα, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά με το αψεγάδιαστο πρόσωπό της, που δεν έφερε ίχνος μακιγιάζ - στοιχηματίζουμε ότι η ηθοποιός προτίμησε να φορέσει απλά την ενυδατική της ή μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα.

Διάβασε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ