MTV VMAs '22 | Τα μόνα 5 beauty looks που αξίζουν την προσοχή σου

Τα makeup και hair looks που ξεχώρισαν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα MTV VMAs έχουν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο fun κόκκινα -σε αυτήν την περίπτωση μαύρα- χάλια της award season με τις stars να αποφεύγουν συνήθως τις κλασικές επιλογές σε μαλλιά και μακιγιάζ και να πειραματίζονται με τις νέες τάσεις, προτείνοντας ενδιαφέροντα beauty looks για τη νέα σεζόν. Ακολουθούν οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στη φετινή διοργάνωση:

Τα ωραιότερα beauty looks των MTV VMAs 2022

Ashley Graham

Η Ashley Graham κατέφυγε στο διαχρονικό combo των smokey eyes και glossy nude lips κάνοντας μια safe, αλλά ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση.

Lizzo

Η Lizzo υιοθέτησε ένα από τα makeup trends, που πρέπει να έχεις στο ραντάρ σου αυτήν τη σεζόν: τα goth χείλη. Το beauty look της ολοκληρώθηκε από διακριτικά smokey eyes και wet hair.

Taylor Swift

Η Taylor Swift είχε σίγουρα το πιο εντυπωσιακό beauty look της βραδιάς, συνδυάζοντας τη λαμπερή τουαλέτα της με ένα eye look διακοσμημένο με διαμάντια. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με τα go-to της: κατακόκκινα χείλη και χαμηλό chignon με curtain bangs.

Dove Cameron

Η Dove Cameron για την περίσταση μάζεψε τα μαλλιά της πίσω σε δύο '90s inspired braided pigtails. Το στοιχείο αυτό της εμφάνισής της ωστόσο που αξίζει να αντιγράψεις είναι τα siren eyes της, aka τα smokey eyes με τις έντονες εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες, που έκαναν το βλέμμα της να δείχνει πιο ανοδικό και αισθησιακό.

Sabrina Carpenter

Μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς ήταν σίγουρα η Sabrina Carpenter κάνοντας μία Pinterest worthy εμφάνιση. Λατρέψαμε τα γεμάτα όγκο ξανθά μαλλιά της, τα οποία διακοσμήθηκαν από μία φαρδιά μαύρη στέκα, και τα καλοχτενισμένα curtain bangs της, αλλά και τα '60s inpired γατίσια μάτια της.

Tags