Follow us

Βίκυ Καγιά -Έλενα Χριστοπούλου | Το κοινό μυστικό τους για άερινο όγκο στα μαλλιά

Το tip τους λειτουργεί τέλεια ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά.

Χριστοπούλου Καγιά Instagram

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνει η Βίκυ Καγιά και η Έλενα Χριστοπούλου και τα μαλλιά τους δείχνουν πάντα τόσο voluminous; Όπως αποκάλυψαν με δύο -σχεδόν ταυτόχρονες- αναρτήσεις τους στο Instagram ακολουθούν το ίδιο tip για να πετύχουν αυτόν τον αξιοζήλευτο, αέρινο όγκο.

Δανάη Μπάρκα | Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Βίκυ Καγιά -Έλενα Χριστοπούλου | Το tip για άερινο όγκο στα μαλλιά

Loading...

Και οι δύο τα τελευταία χρόνια κάνουν συχνά blow outs, το πλούσιο, γεμάτο όγκο και κίνηση hair look δηλαδή, που αγαπούσαν τα πιο θρυλικά supermodels της δεκαετίας του 1990 (βλ. Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Tyra Banks, Cristy Turlington).

Loading...

Για να το πετύχουν οι hairstylists τους αφού δημιουργήσουν ανάλαφρες μπούκλες χρησιμοποιώντας το σεσουάρ και μια φαρδιά στρογγυλή βούρτσα, τυλίγουν κάθε μπούκλα με ένα hair roller.

Η Ευγενία Σαμαρά υιοθέτησε το makeup trend που αποθεώνουν σχεδιαστές και influencers

Loading...

Πρόσεξε πως τόσο στη φωτογραφία της Βίκυς Καγιά, όσο και σε εκείνη της Έλενας Χριστοπούλου τα rollers στο πάνω μέρος του κεφαλιού είναι τυλιγμένα προς τα πίσω, ενώ εκείνα στα πλαϊνά είναι τυλιγμένα προς τα κάτω έτσι ώστε να επιτευχθεί αυτό το natural looking voluminous αποτέλεσμα στα μαλλιά.

Loading...

Μόλις κρυώσουν οι hairstyists τους αφαιρούν τα rollers πριν "ανακατέψουν" απαλά τα μαλλιά και τα ψεκάσουν με μια γενναιόδωρη ποσότητα hairspray, όπως θα δεις στο τελευταίο βίντεο της Βίκυς Καγιά. Ειδικά αν έχεις λεπτά μαλλιά, αξίζει σίγουρα να δοκιμάσεις το tip τους.

Κατερίνα Καινούργιου | Το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που λατρεύουν και οι πιο διάσημες influencers

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ