Follow us

Ματίνα Νικολάου | Υιοθέτησε το blunt lob, την τελευταία τάση στα κουρέματα

Νέα σεζόν, ολοκαίνουρια μαλλιά για την ηθοποιό.

Ματίνα Νικολάου NDP Photo Agency

Το καθιερωμένο της ραντεβού στο κομμωτήριο μετά τις διακοπές πραγματοποίησε η Ματίνα Νικολάου, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή επισκέπτεται τον αγαπημένο της κομμωτή, Ιωάννη Μιχαλέλη.

Η τηλεοπτική Βάνια φροντίζει να περιποιείται τα μαλλιά της κάθε Σεπτέμβρη, μιας και αυτή είναι η ιδανική εποχή για αναδόμηση και ενυδάτωση της τρίχας, ύστερα από ένα θερμό καλοκαίρι όπου τα μαλλιά έχουν εκτεθεί υπέρμετρα στον ήλιο και στο αλάτι της θάλασσας. Ενόψει μάλιστα και της πρεμιέρας της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι" στην οποία συμμετέχει και που αναμένεται να γίνει σύντομα (στις 19 Σεπτέμβρη) στον ΣΚΑΪ, θέλησε να υποδεχτεί τη νέα σεζόν με φρέσκα, ανανεωμένα μαλλιά.

Έτσι, ο ταλαντούχος hairstylist, που επιμελείται τα μαλλιά πολλών αγαπημένων celebrities (της Μαρίας Σολωμού και Ντόρας Μακρυγιάννη, μεταξύ άλλων), φρόντισε να χαρίσει έναν πολύ μοντέρνο αέρα στα μαλλιά της.

Τα έκοψε σε ένα blunt μακρύ καρέ, μια από τις επικρατέστερες τάσεις στα κουρέματα για το φετινό φθινόπωρο και τα ίσιωσε, δίνοντάς τους το σούπερ trendy sleek look που βλέπουμε παντού στις πασαρέλες. Παράλληλα, φρέσκαρε το χρώμα τους, διανθίζοντας τα κατάξανθα μαλλιά της με διακριτικά highlights, γλυκαίνοντας έτσι τον τόνο του ξαθνού που είχε στο μεταξύ ανοίξει από τον ήλιο.

Η Τόνια Σωτηροπούλου στο Φεστιβάλ Βενετίας | Φόρεσε το χρώμα σκιάς που κολακεύει όλες τις καστανομάτες

Δες το look:

Loading...

Θυμήσου και το πριν:

Loading...

To σέξι καλοκαιρινό χτένισμα που άνετα μπορείς να κάνεις και το φθινόπωρο | Ξεχώρισε και στο Φεστιβάλ Βενετίας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ