HiFu | 3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την καινοτόμα αντιγηραντική θεραπεία

Στο νέο βίντεο του Beauty Stars Fest, η Έλενα Γαλύφα μάς δείχνει πώς κάνει μόνη της στο σπίτι τη θεραπεία προσώπου, που της χάρισε την πιο σφριγηλή και ξεκούραστη επιδερμίδα, που είχε ποτέ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι θεραπείες προσώπου είναι σίγουρα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να δεις άμεσα την επιδερμίδα σου πιο νεανική και ανανεωμένη. Με το καθημερινό πρόγραμμα όμως να είναι πάντα γεμάτο υποχρεώσεις, η επίσκεψη στο γραφείο της αισθητικού δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Αυτός είναι ο λόγος που τα καινοτόμα skincare gadgets, που χαρίζουν professional like αποτελέσματα δεν λείπουν από το boudoir καμίας beauty fanatic.

Στο νέο βίντεο του Beauty Stars Fest, η Έλενα Γαλύφα μάς μυεί στην skincare ρουτίνα που ακολουθεί στο σπίτι, δείχνοντάς μας βήμα βήμα πώς κάνει μόνη της την αγαπημένη της αντιγηραντική θεραπεία. Όπως αποκαλύπτει, το μυστικό πίσω από τη νεανική και ξεκούραστη επιδερμίδα της είναι η συσκευή Mini HiFu.

"Με χρήση μόλις 2 φόρες την εβδομάδα για 8-10 λεπτά απολαμβάνω ένα σφριγηλό και νεανικό δέρμα”, λέει η ίδια κι εμείς δεν έχουμε παρά να την πιστέψουμε βλέποντας το βίντεο.

Ανακάλυψε τι είναι η θεραπεία HiFu, ποιες είναι οι ευεργετικές ιδιότητες της , αλλά και πώς χρησιμοποιεί η Έλενα τη συσκευή Mini HiFu μόνη της στο σπίτι στο βίντεο που ακολουθεί:

info
Βρες το Mini HiFu αποκλειστικά στη Beauty Home Clinic