Follow us

Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε την πιο hot right now τάση στα νύχια

Έχει κατακλύσει δικαίως το Instagram feed μας.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Αν και η ίδια θεωρείται trend setter με τα αέρινα boho φορέματά της να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις των fashion addicits για κάθε είδους επίσημη εκδήλωση, δεν διστάζει, σε ό,τι αφορά τη beauty ρουτίνα της τουλάχιστον, να εμπνέεται από τα it girls του διεθνούς jet set. Τρανή απόδειξη το πιο πρόσφατο μανικιούρ της με έμπνευση από την Hailey Bieber.

Οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το φετινό φθινόπωρο σύμφωνα με το Pinterest

Η τάση στα νύχια που υιοθέτησε η Βάσια Κωσταρά

Ανεβάζοντας μία νέα selfie της στο Instagram, η σχεδιάστρια αποκάλυψε πως για τα γενέθλιά της υιοθέτησε τη μεγαλύτερη τάση στα νύχια αυτήν την στιγμή. Ο λόγος για τα glazed donut nails, δηλαδή το εξαιρετικά λαμπερό pearly pink-white μανικιούρ, που ξεκίνησε από την Hailey Bieber και την εμφάνισή της στο φετινό Met Gala και πλέον έχει κατακλύσει το Instagram και TikTok feed κάθε beauty girlie.

Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες της Βάσιας Κωσταρά, το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά λαμπερό και διακριτικό μανικιούρ, το οποίο ταιριάζει με κάθε outfit, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τα άκρα, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο λεπτά και μακριά.

Η Νάντια Μπουλέ έκανε το πιο όμορφο φθινοπωρινό μανικιούρ για κοντά νύχια

Director's Tip: Αν θέλεις να αντιγράψεις το μανικιούρ της, ζήτησε από τη manicurist σου να βάψει τα νύχια σου με ένα ημιδιάφανο λευκό ή ροζ βερνίκι και στη συνέχεια να τα "περάσει" με μία λεπτή στρώση chrome powder. Για να πετύχεις ένα λιγότερο εντυπωσιακό, αλλά παρόμοιο αποτέλεσμα μόνη σου στο σπίτι, χρησιμοποίησε ένα βερνίκι νυχιών με περλέ φινίρισμα.

Ελένη Τσολάκη | Το εθιστικό άρωμα που φορά απ' όταν ήταν 18 χρονών

Δες το nail look της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ